Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Trenuję Pajacowanie :buttrock: Mistrzu :notworthy: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak by ktoś miał ochotę dzisiaj pośmigać to ja się piszę. Będę na statoil róg struga i zbrowskiego o 13.30 chętnych nie było, śmigneliśmy na dwa motocykle do Kozienic:)) wszystko ok. tylko guma mogła by się lepiej trzymać asfaltu :)) P.S. mogła by być już wiosna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Jak by ktoś miał ochotę dzisiaj pośmigać to ja się piszę. Będę na statoil róg struga i zbrowskiego o 13.30 chętnych nie było, śmigneliśmy na dwa motocykle do Kozienic:)) wszystko ok. tylko guma mogła by się lepiej trzymać asfaltu :)) P.S. mogła by być już wiosna :) Do Kozienic ??!! Przecież tam jest zakret w Pionkach :icon_eek: ... trzeba było na Zwoleń polecieć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Rarek to lubi życie na krawędzi :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak widzimy zakręt to się zatrzymujemy i przeprowadzamy motocykle, wsiadamy dopiero za zakrętem. Nie jesteśmy tak wprawieni w winkle jak Ty:) jeździsz dookoła garażu to masz winkle opanowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku 2010 dla wszystkich forumowiczów radomskich i nie tylko, żeby wiosna w tym roku przyszła jak najwcześniej, piwo i paliwo potaniało i słonecznych weekendów nie brakowało :bigrazz: A co byście powiedzieli na jakieś grzane piwko noworoczne w sobotę wieczorową porą? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dołączam się do życzeń na 2010r dla wszystkich, a dodatkowo użytkownikom VN-ów życzę spotkania się w lipcu na I-szym zlocie VULCANERII w Przasnyszu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 happy new year !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Droop Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja życzę wszystkim nowej lepszej maszynki ;) oraz wiele kasy na benzynke oraz jakieś dłuższe podróże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam :lalag: :biggrin: Znacie kogoś z Radomia lub okolic, kto posiada Yamahę XTZ Super św. Teresę 750 :icon_question: :wink: Szukam motocykla i m.in. ten model biorę pod uwagę, tylko chciałbym sie przysiąść, bo jeszcze na tym nie siedziałem i sprawdzić czy mi ten model w ogóle odpowiada. Z góry dzięki za wszelkie namiary :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam :lalag: :biggrin: Znacie kogoś z Radomia lub okolic, kto posiada Yamahę XTZ Super św. Teresę 750 :icon_question: :wink: Szukam motocykla i m.in. ten model biorę pod uwagę, tylko chciałbym sie przysiąść, bo jeszcze na tym nie siedziałem i sprawdzić czy mi ten model w ogóle odpowiada. Z góry dzięki za wszelkie namiary :wink: Na Dakar się wybierasz :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Gorzej - na Ukrainę :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Gorzej - na Ukrainę :icon_mrgreen: :buttrock: Może poszukaj czegoś z rodziny Kawasaki ... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Aż tak źle mi życzysz :icon_question: Czy po prostu chcesz, żebym już nie wrócił :icon_question: :icon_twisted: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Podskakujecie chłopczyki :icon_question: A ten Rarek odkąd dokupił ramę od tego rowerku do swojego silniczka to się taki ważny zrobił :icon_rolleyes: Pedała niech sobie jeszcze zamontuje może wreszcie nadążać zacznie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi