hornets Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Mucha56 czy Ty przypadkiem nie marzles na swoim moto w ostatnia sob (27.12.) na okulickiego? Wydaje mi sie ze przemknales tamtedy...;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 tak leciałem na hondzie nie było tak źle tylko tablice zgubiłem i musiałem szukać. znalazłem na żółkiewskiego całą i zdrową. w niedzielę też śmigałem i dzisiaj bym pośmigał ale wczoraj byłem na nartach w bałtowie i mnie troche tyłek boli ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 tak leciałem na hondzie nie było tak źle tylko tablice zgubiłem i musiałem szukać. znalazłem na żółkiewskiego całą i zdrową. w niedzielę też śmigałem i dzisiaj bym pośmigał ale wczoraj byłem na nartach w bałtowie i mnie troche tyłek boli ;) No podziwiam, bo mnie ujemne temperatury odstraszaja skutecznie od jazdy na moto... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 No podziwiam, bo mnie ujemne temperatury odstraszaja skutecznie od jazdy na moto... :) Kącik młodego gości niedzielnego :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 (edytowane) Dzisiaj widzialem kolejnego odważnego jeźdźca na srebrnej chyba hondzie hornet (ciemno juz było) około godziny 16,20, wyjeżdzał na południu z osiedla na wierzbicką. Edytowane 4 Stycznia 2009 przez piotreksuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 pewnie leciał na zimówkach ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Dzieje sie u nas cos motocyklowego na Wielką Orkiestre Świątecznej Przemocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Minąłem dzisiaj na Chrobrego TRUE motocyklistę ;P na jeżeli mnie oczy nie zmyliły - srebrnym fazerze. Kto taki odwazny latac w srodku zimy ? ;P pozdro + 2 punkty do rispektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Minąłem dzisiaj na Chrobrego TRUE motocyklistę ;P na jeżeli mnie oczy nie zmyliły - srebrnym fazerze. Kto taki odwazny latac w srodku zimy ? ;P pozdro + 2 punkty do rispektu Niemożliwe :eek: desperat jakiś :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Minąłem dzisiaj na Chrobrego TRUE motocyklistę ;P na jeżeli mnie oczy nie zmyliły - srebrnym fazerze. Kto taki odwazny latac w srodku zimy ? ;P pozdro + 2 punkty do rispektu Nie wierzę :icon_eek: Chyba Ci się wydawało, to jest niemożliwe, przecież pogoda jest taka nieodpowiednia :eek: Chyba że to był Przemek, podobno zbiera punkty :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 hehe, ja z chęcią bym pośmigał, ale to co sie dzieje za oknem to jakiś koszmar heh a podobno "wiosna wrócila", wiem wiem przesadzam - ale ja mam już dość zimy! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPER Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Niemożliwe :eek: desperat jakiś :icon_twisted: Niemożlwa to jest pogoda , 01.02.07.23 marca sobie śmigałem na czarnym fazerze :buttrock: Można ??? Nie ma złej pogody dla motocyklistów . Są tylko zle ubrani motocykliści . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Niemożlwa to jest pogoda , 01.02.07.23 marca sobie śmigałem na czarnym fazerze :buttrock: Można ??? Nie ma złej pogody dla motocyklistów . Są tylko zle ubrani motocykliści . Pozdrawiam . proponuję dzisiaj pośmigać, :icon_mrgreen: tylko zimówki zapodaj :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziś w godzinach porannych słynny terrorysta Arkadius ...zdał na prawo jazdy :crossy: To już nie będzie to samo :icon_razz: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro0 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dziś w godzinach porannych słynny terrorysta Arkadius ...zdał na prawo jazdy :crossy: To już nie będzie to samo :icon_razz: Czas najwyższy było się ustatkować i zalegalizować ten związek na kocią łapę z "suką" Arkadiusa. Gratki :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi