Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Bajeruj Titi chłopaka , póki Cie nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 tak dla rozluźnienia zwieraczy Wam coś zapodam :icon_mrgreen: PROBLEM: - Pomóżcie! Dzisiaj kupiłam samochód z komisu i nie wiem jakie paliwo mam wlać? Po czym poznać, czy to dizel czy benzyniak? Jeżdżę na oparach, a nie mogę zatankować, bo nie wiem co wlać. POMOC - Przyświeć zapalniczka przy wlewie paliwa i zobacz sama! Potem wlej ropę. Bo jeśli benzyniak to nie doczekasz "potem". - Nie ściemniaj koleżance. Słuchaj. Jeśli samochód jest koloru niebieskiego lub zielonego lejemy ropę. Jeśli żółty to na gaz. Do reszty lejemy benzynę. I od razu wymień powietrze w kolach na letnie. W tym roku modne jest górskie. - Najlepiej nalej wody. Wtedy w serwisie udziela ci wyczerpujących informacji. - Jak samochód robi brum brum to jest benzyniak a jak kle kle to ropniak. A jeśli robi brum i kle - śmiało lej gaz. to pierdolnik wiec takiej zjebki za to nie dostane :icon_twisted: chyba :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Qrrrr :icon_twisted: jasne że dostaniesz , bo to bardzo stare jest :biggrin: To że jesteś chory (nic nowego :icon_mrgreen: ) nie jest usprawiedliwieniem ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja jestem chory? JA JESTEM CHORY?! :icon_mrgreen: to nie ja mam avatar w którym honda posuwa bmw :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 ja się przyznaję jestem chory :bigrazz: a avatar fajny oby więcej takich :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Siedzi w pubie przy piwku kilku motocyklistów ... ciągle gadają o swoich maszynach ... ile palą , jakie osiągi ... co się zepsuło ... itp... W końcu jeden nie wytrzymał i mówi : - Panowie siedzimy tu kilka godzin i ciągle to samo... motocykle i motocykle , może zmienimy temat ? - O'key , to o czym pogadamy ? - No ... o... dupach I nastało milczenie ... W końcu jeden nie wytrzymał ciszy : - Mam !!! - Co ??? - odkrzyknęli chórem pozostali ... - Moja tylna opona jest już do DUPY !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Miał na dupie zjechanego laka. Trochę stary kawał, ale może być :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 W Wiadomościach przed momentem mówili żo Rarek zdał teorię na A, kilka lat mu zeszło :icon_twisted: Gratulacje Raruś :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 W Wiadomościach przed momentem mówili żo Rarek zdał teorię na A, kilka lat mu zeszło :icon_twisted: Gratulacje Raruś :lalag: Widze ze kolege sie zarty trzymaja :icon_mrgreen: Rarus :icon_question: Tak zartowac z kolegi, no nie ladnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Widze ze kolege sie zarty trzymaja :icon_mrgreen: Rarus :icon_question: Tak zartowac z kolegi, no nie ladnie :icon_mrgreen: Ty się nie podlizuj Rarkowi tylko kobyłę grzej na jutro, gdzieś tam mamy się polansować :flesje: :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ty się nie podlizuj Rarkowi tylko kobyłę grzej na jutro, gdzieś tam mamy się polansować :flesje: :icon_razz: :icon_mrgreen: Spoko spoko, jak tylko pogoda (bezdeszczowa i temperatura dodatnia) bedzie dopisywac to bede :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Spoko spoko, jak tylko pogoda (bezdeszczowa i temperatura dodatnia) bedzie dopisywac to bede :buttrock: Koncert życzeń wg. Żółtego :icon_mrgreen: żeby słonko świeciło , asfalcik suchy i czysty :icon_twisted: Titi , ta radość to przedwczesna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 jedzie ktoś dzisiaj po południu na godzinną przejażdżkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Miłej zabawy :buttrock: uwaga na lód :rolleyes: ... mnie troche ostudził zapał w ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 jedzie ktoś dzisiaj po południu na godzinną przejażdżkę?? Jeździłem od 11 do teraz ;P trochę mnie przegwizdało na koniec, upał zelżał, może next time - jeżeli temperatura nie spadnie rzeczywiście poniżej -10ciu ... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi