mucha56 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 mieliście we środę być w tym lokalu na Słowackiego, co podobno rurka na środku stoi :) myślałem że może na koniec integracji ktoś ją pomylił z motorkiem i próbował dosiąść i odpalić :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) hej, napiszcie jak tam integrowaliście się z tą "rurką " w barze na Słowackiego :)) mam pytanko potrzebuję kupić oponkę do mojego moto tylko się zastanawiam czy nówkę czy używkę, Jak używkę to gdzie u nas w Radomiu można kupić takie? ps. słyszałem że continentale to straszna "kupa" polecają mi Metzelera Kupa nie kupa ja uzywanych nie zakładam :lapad: Masz linka i poczytaj ... moze nie najnowszy ale u nas ciężko o jakiekolwiek porównanie : http://www.conti-bike.pl/t4.php Ja postawiłem na Road Attack ... Conti a nie jak pisze Youpicza Micheliny :icon_mrgreen: Jak sie na tym smiga nie wiem ... moto dopiero squadam , moge tylko powiedzieć że przekonałem sie do nowych gum po tym , jak zmieniłem w CeBuli . Tam miałem Dunlopy Arrowmax'y ... o wiele wiekszy komfort (ten psychiczny również) :icon_mrgreen: zapas przyczepności itd ... temat rzeka i Twój wybór pozdro :buttrock: :crossy: Edytowane 21 Listopada 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Ja postawiłem na Road Attack ... Conti a nie jak pisze Youpicza Micheliny :icon_mrgreen: wypraszam sobie... :icon_mrgreen: dla mnie jest kilka firm których oponki śmiało bym kupił... grunt żeby była nowa i nieleżakowana... :buttrock: i dobrze by było też przy zakupie omijać jakies Avony z daleka :icon_razz: Edytowane 21 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 wypraszam sobie... :icon_mrgreen: dla mnie jest kilka firm których oponki śmiało bym kupił... grunt żeby była nowa i nieleżakowana... :buttrock: i dobrze by było też przy zakupie omijać jakies Avony z daleka :icon_razz: ja pamiętam takie gumy EROS OLEX :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ja pamiętam takie gumy EROS OLEX :icon_mrgreen: chcesz powiedzieć że dzisiaj one nazywają się CONTINENTAL? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 chcesz powiedzieć że dzisiaj one nazywają się CONTINENTAL? :icon_mrgreen: nie mam pojęcia, ale wiem że najlepiej sprawdzały się nowe, a :icon_mrgreen: :biggrin: były całkiem taniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 takiej używanej to bym nie założył :))) poszukam nowej. Teraz moja suczka jest na przeglądzie u Alberta,ale jak tylko odbiorę i śnieg jeszcze nie będzie leżał to śmigam dopuki mi jajka nie odmarzną :) ale na to też są sposoby :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Teraz moja suczka jest na przeglądzie u Alberta,ale jak tylko odbiorę i śnieg jeszcze nie będzie leżał to śmigam dopuki mi jajka nie odmarzną :) ale na to też są sposoby zostawić torebkę w domu :icon_twisted: :biggrin: Edytowane 22 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 wypraszam sobie... :icon_mrgreen: dla mnie jest kilka firm których oponki śmiało bym kupił... grunt żeby była nowa i nieleżakowana... :buttrock: i dobrze by było też przy zakupie omijać jakies Avony z daleka :icon_razz: Chłopcze a do czego Ty chcesz je zakładać :icon_eek: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Chłopcze a do czego Ty chcesz je zakładać :icon_eek: :icon_twisted: REKSIA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 REKSIA :icon_twisted: co to jest REKSIO :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 co to jest REKSIO :eek: młodszy brat PELIKANA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 młodszy brat PELIKANA :icon_twisted: aaa PELIKANA na komunię dostałem, moje pierwsze 200, zajebisty sprzęt był :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 kolego komunie miałeś ponad ćwierć wieku temu ;) Reksio wtedy był jeszcze prototypem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 kolego komunie miałeś ponad ćwierć wieku temu ;) Reksio wtedy był jeszcze prototypem :) Mucha wyznam Ci szczerze, dołożyłem sobie prawie 20 lat dla lansu. Laski lubią doświadczonych facetów :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi