Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Rarek ma rację. Tylko qrwa nudy,trochę zimno polatać , pracy nie ma, oczywiście z moim wykształceniem. To na forum, można by było po kimś przejechać a tu nikomu się nie chce. Chyba załapię jesienną depresję to se do psychiatry pochodzę może tam będzie weselej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zasadniczo jeździmy po Żółtym :icon_twisted: ale świeta nadchodzą , litość w sercu czuje :biggrin: Titi , jak złapiesz juz tą Depresje dawaj ją na integracje ... niech sie dziewczyna napije :flesje: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 o.k a Karolek co taki ważny się zrobił. Odkąd pracuje w tej Hondzie to do starych kolegów ledwie się odezwie. Aż mi się nie chce poszukać tej iglicy dla niego, znaczy jego Suchej Elki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 iglica już jest ... z wykałaczki ładne wychodzą :bigrazz: Kierownik ważny :icon_eek: Prezes cały czas taki sam tylko robota go wciąga :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) no tak, przy Kukim korby dostać można :icon_twisted: ooo Szczeniak się pokazał na forum :clap: Edytowane 19 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 :icon_twisted: :buttrock: nie da sie ukryć :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Rarek ma rację. Tylko qrwa nudy,trochę zimno polatać. To na forum, można by było po kimś przejechać a tu nikomu się nie chce. Chyba załapię jesienną depresję to se do psychiatry pochodzę może tam będzie weselej :biggrin: HAHAHA :icon_mrgreen: to może jakieś kółko wsparcia motocyklowego na okres zimowy założymy :icon_mrgreen: Zasadniczo jeździmy po Żółtym :icon_twisted: ale świeta nadchodzą , litość w sercu czuje :biggrin: BUAHAHAHAHAHA :icon_mrgreen: pozytywny brak słów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 HAHAHA :icon_mrgreen: to może jakieś kółko wsparcia motocyklowego na okres zimowy założymy :icon_mrgreen: mitingi mogą się odbywać w blaszaku na Traugutta, są tam dobrze kopiące irlandckie browce. Bebas już tam ma stałą miejscówkę :clap: ale Raruś się uczuciowy zrobił. Jeszcze trochę i zaczną się z Żułciutkim spotykać, ciekawe który będzie przynosił kwiaty? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Kwiatki to ja im przyniose :icon_mrgreen: TiiiTiii jaśniej bo my młode pokolenie i jak Ty do nas blaszak to my :eek: :icon_mrgreen: Bebas... dawno nie słyszałem o tym człowieku... kiedyś miałem okazje z nim jechać... :crossy: w tej chwili moją przejażdżkę z nim to można taktować jak jakiś artefakt :biggrin: TiiiTiii popraw mnie jeśli się mylę :notworthy: Bebas, Remik, Karolina, Szczurek, Głupi, Płetwa, Kuśmierz, Jaszki, Łysy itp... kiedy to było :banghead: wtedy jeździłem w pampersie jeszcze ale swoje pamiętam, żurki na "merze" w Jedlińsku :icon_mrgreen: Edytowane 19 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Kwiatki to ja im przyniose :icon_mrgreen: TiiiTiii jaśniej bo my młode pokolenie i jak Ty do nas blaszak to my :eek: :icon_mrgreen: Bebas... dawno nie słyszałem o tym człowieku... kiedyś miałem okazje z nim jechać... :crossy: w tej chwili moją przejażdżkę z nim to można taktować jak jakiś artefakt :biggrin: TiiiTiii popraw mnie jeśli się mylę :notworthy: Bebas, Remik, Karolina, Szczurek, Głupi, Płetwa, Kuśmierz, Jaszki, Łysy itp... kiedy to było :banghead: wtedy jeździłem w pampersie jeszcze ale swoje pamiętam :icon_mrgreen: Głupi to może być Gienek albo ja. Tak nazywaliśmy siebie nawzajem a reszta to podchwyciła.No jeszcze Rycho, JImmi(wtedy Cinek bo z metra cięty), Metys, Wafel, Dizel, Kajtek, Maniek i wielu innych. Ja z Gienkiem zaczynaliśmy na poważnie od Junaków jakieś 23 lata temu. Ale były piękne czasy ;) :wink: blaszany bar nad śiatem alkoholi. między dworcem a Waryńskiego. Edytowane 19 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Głupi to wtedy wołali na tego co jeździł Viraszka 750 bordową, i chyba miał sklep z moto rzeczami... jak robiłem za plecak to spotkania były na JET o 19 praktycznie codziennie, a później o 22 o ile dobrze pamiętam... czasami też pod garażem Jędrusia(miał wtedy jakaś Kawke 1100 chyba chopperka) na 11go listopada... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Głupi to wtedy wołali na tego co jeździł Viraszka 750 bordową, i chyba miał sklep z moto rzeczami... jak robiłem za plecak to spotkania były na JET o 19 praktycznie codziennie, a później o 22 o ile dobrze pamiętam... czasami też pod garażem Jędrusia(miał wtedy jakaś Kawke 1100 chyba chopperka) na 11go listopada... :buttrock: to już było duuużo pużniej. Pierwsza japonia która była w naszym mieście to Suka Katana, miał ją Wojtek Borucz i zamienił się z Waflem na BMW 500 Kuriera. Dizel jeżdził NSU na agrafkach, Kajtek Indianem Chiefem, sprzęgło w nodze,Jaszek z Tamarą składali Syrenkę w ramie od Urala przedłużonej 15 cm. Była jakaś WLA ale nie pamiętam kto nią jeździł. A przeważnie były Janki, Iże, Osy, Panonie, potem M-ki, Urale, Katarzyny nikt nie myślał o kupnie Jawy czy MZ-tki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Na wspomnienia się wam zebrało ... tak rano i bez :flesje: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Na wspomnienia się wam zebrało ... tak rano i bez :flesje: :icon_eek: :icon_razz: :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Tośmy dostali bezcenną lekcję historyji :icon_mrgreen: :clap: arigato TiiiTiii-san :notworthy: Edytowane 19 Listopada 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi