nitka Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Nie uwierzycie, ale nie mam jeszcze żadnej fotki :) Jutro się poprawię i nadrobię braki :bigrazz: PS. Dziś kupiłam buty :banghead: Zdjęcia butów też wrzucić? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Nie uwierzycie, ale nie mam jeszcze żadnej fotki :D Jutro się poprawię i nadrobię braki :P PS. Dziś kupiłam buty :icon_mrgreen: Zdjęcia butów też wrzucić? :biggrin:Bez butów się nie obejdzie! Co tam ma być w tym Automobilklubie. Warto zajrzeć, bo motorek to ja święce spirytusem więc o mszy nie myślę. Jojo jak tam Magna chdzi. Jeździłem w tym tygodniu 750, to wcale nie jeździ, a w ogóle to dostawała jakiejś szumy i to na prostej, może dlatego że kręciłem ją na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 chyba znowu zaczną się kontrole motocyklistów w radomiu, dzisiał widziałem jak miśki meganką na kogucie goniły jakiegoś ścigacza na słowackiego, wątpie żeby go dogoniły był przy kościele na glinicach jak oni wgramolili się na wiadukt, ale zmusiło mnie to do powrotu do domu bo uświadomiłem sobie że okładek brak a żeby się zemścić bedą tłuc jak popadnie kontrole jednośladów.pozdrawiam i nie dajcie się złapać :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 uświadomiłem sobie że okładek brakTo podałeś się im na tacy, wiedzą jakie moto i kierownik bez papirków :clap: Jojo jak tam Magna chdzi. Jeździłem w tym tygodniu 750, to wcale nie jeździ, a w ogóle to dostawała jakiejś szumy i to na prostej, może dlatego że kręciłem ją na maxa...Madzia lata bez zarzutu, ale ostatnio mało mam czasu na jej ujeżdżanie :) Ale może coś na tygodniu po 18-tej by się trza ustawić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 karlos ?:biggrin: hehehehe tak to ja :) czesto cie ostatnio widze na miescie :) ja wypali wszystko z 2 miesicznym wypadem do niemiec, to jesli zima bedzie laskawa, to dolacza do zmotoryzowanych w tym roku, problem polega na tym, za za duzo gdyby jest w tym temacie:D, bo jeszcze ten cholerny egzamin wypadalo, by zdac za tym pierwszy razem, na praktyke czeka sie teraz 6 tygodni, wiec jak cos nie pojdzie to nie wyrobie sie przed zima ;) wlasnie jestem na etapie przegladania postow z radomia i wertownia "nauki jazdy" i stwierdzam ze moj instrukor jest penerą, bo wychodzi na to ze inni zmotoryzowani i sam na wlasnym doswiadczeniu bede sie musial nauczyc:D pzdr. Śmigaj do tych Niemiec, bo warto pokusić się na własne dwa kółka. Co do instruktorów.., ja wole się nie wypowiadać, bo mój przez wszystkie jazdy lezał na leżaku i wystawiał buzie do słońca. Nawet nie zauważył jak suzuki przygniotła mnie do ziemi podczas pierwszej "ósemki" wrrrr... No a tak w ogóle to witamy, witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 twoj u ciebie przynajmniej byl na zajeciach:) mimo ze na lezaku :P moj czesto wyskakuje na tzw. 5 min i wpada na sam koniec powiedziec, ze czas sie skonczyl.... zreszta przemilcze to:) :biggrin: :crossy: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 To napiszcie co to za firmy żeby inni omijali z daleka :lapad: Nie ma co dziadostwa utrzymywać :icon_exclaim: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) chodzi mi o ASa, fakt faktem samochodami ucza jezdzic swietnie, tego im nie mozna odmowic, bo sa bardzo rzeczowi i ciezko nie zdac u nich po kursie egzaminu na B, jednak kategoria A to calkowita pomylka, bo jesli rozchodzi sie o motory, to skupiaja sie tylko na tym jak kogos przepchnac przez egzamin, zamiast nauczyc go jezdzic. Moze 20 godzin to nie jest duzo ale na milosc boska nawet nie powiedzial, na ktora strone schodzic z motocykla po zatrzymaniu zeby uniknac gleby parkingowej. PS: zerknij na forum motodrivera, darknes mial wypadek, ten co na tej zolto-czarnej ladnej Hondzie latal, ksiadz w Audi zajechal mu droge, ma reke zlamana w trzech miejscach, wstrzas mozgu i jest caly poodbijany Edytowane 21 Lipca 2008 przez Michal_Rdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 darknes mial wypadek, ten co na tej ziolto-czarnej ladnej Hondzie latal, ksiadz w Audi zajechal mu droge, ma reke zlamana w trzech miejscach, wstrzas mozgu i jest caly poodbijanyJa go znam, rok temu Baśka teraz On ;) Tych czarnuchów w Audicach to połowe powinno się wywieść na misję do Afryki :D Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Madzia lata bez zarzutu, ale ostatnio mało mam czasu na jej ujeżdżanie :wink: Ale może coś na tygodniu po 18-tej by się trza ustawić :)Mówisz i masz, dawaj cynka i polatamy, wszystkich chętnych oczywiście zapraszamy. Byłem wczoraj na koncercie w Szydłowcu - było zaj :icon_question: iście. Mech i TSA dali do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 no wreszcie musze sie pochwalic. dzis odebralem prawo jazdy tak ze calkowicie jezdze legalnie!!!!!!!!!!!!!ulga taka jak przy maturze!!!!!!jedyne o co sie musze martwic to wydechy ale walic to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Szczeniaku , ja chętnie pomoge ... zamienimy wydechy , za taki gang jestem gotów się poświęcić :eek: Gratuluje ... ;) ... matury :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 gratulacje :wink: mam pytanie tak apropo egzaminu jak rozwiazales problem z zawracaniem na pentli autobusowej tam na (Halinowie?) koncowym. Tam jest jednokierunkowa i trzeba zjechac do lewej krawedzi ale po tym jak sie tam zjedzie, nie ma praktycznie mozliwosci nie przejechania przez podwojna ciagłą, jak to zrobiles ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) zmienili stałą trasę egzaminu, czy mi albo komus cos sie poje**ało :icon_question:szczeniak jeszcze raz gratuluję :clap: a wydechów nie ruszaj, tylko one tak pieknie straszą dziadków :wink: Edytowane 23 Lipca 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 zmienili stałą trasę egzaminu, czy mi albo komus cos sie poje**ało :lalag:szczeniak jeszcze raz gratuluję :D a wydechów nie ruszaj, tylko one tak pieknie straszą dziadków ;) a propo tych wydechów... podczas ostatniej przejażdżki kiedy ruszaliśmy z Iłży, zanim zdążyłem wybić się przed Szczeniaków miałem tę przyjemność jechać chwile za Intruderkiem. I była taka akcja: - przed Szczeniakiem jedzie jakieś IVECO, za nim osobowy, a za osobowym Szczeniaki. Po prawej stronie stadko gołębi dziobie sobie trawkę mając w głębokim poważaniu ruch uliczny. Przejechało IVECO - nic, osobowy - nic, przejechał Szczeniak, a gołębie... jakby wpadły w jakiś mikser tak zaczęły spierd***, pewnie się parę zabiło w powietrzu jedno o drugie. Myślałem, że spadnę z motoru. :wink: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi