nitka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No i wróciliśmy! Szczawnica, Słowacja, Bieszczady. Przeprosiłem się z Virago, a jutro idę do Hestii zaproponować by odkupiła to co zostało z mojej Volusii po spotkaniu z Golfem... :clap: Boli noga, boli ręka ale widoki na Słowacji i w Bieszczadach odkupiły wszystko! A Ty Przemo żałuj, że nie pojechałeś - z 1000km wycieczki padać zaczęło dopiero w drodze powrotnej w Skaryszewie! :D No właśnie... halo halo... a gdzie ukłony i podziękowania za użyczenie Virago? Hę...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 No właśnie... halo halo... a gdzie ukłony i podziękowania za użyczenie Virago? Hę...?! Widze ze bezinteresownie to nie bylo :D Musza byc pochwali i ordery na forum publicznym :clap: Te kobiety....nie sposob zrozumiec... :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 A Ty Przemo żałuj, że nie pojechałeś - z 1000km wycieczki padać zaczęło dopiero w drodze powrotnej w Skaryszewie! :)Muszę się przyznać że żałuję, chyba przestanę oglądać prognozy pogody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Xylo z Jupikiem teraz beda otwierac oddział rekonwalescencyjny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Xylo z Jupikiem teraz beda otwierac oddział rekonwalescencyjny :)Pod nazwą "Twardzi jak skała" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Pod nazwą "Twardzi jak skała" ;)A motto nad wejściem do Oddziału ----" Jedzie Kura na motorze- Tobie ziemia,Tobie morze" Panowie- toście poszaleli :flesje: Xylena--- spokojny jest Twój chłop z tą nogą czy marudzi? Nawet podrapani nawet połamaniChłopaki z Radomia są NIEPOKONANI :buttrock: Peny- cóż za piękny avatar :biggrin: Teraz będzie na mnie,że pewnie dolałam do beczki i flaszki jakiegoś polepszacza ,dopalacza czy inne coś i dlatego taki pomór na Radom padł :icon_eek: Pozdrawiam --- Joaśka PEES Więcej Gówniarze alkoholu nie dostaniecie :biggrin: :cool: Xylo- co Ty z okazji Dnia Dziecka zrobiłeś żonie niespodziankę i teraz opiekować się Tobą musi :biggrin: Mam nadzieję ,że nie darłeś się w szpitalu coby Ci natychmiast przynieśli kaczkę (i do ch..a frytek :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Hej , jezdzi ktos jutro ? Po zeszlotygodniowym enduro z Jojem deszcz i blotko mi nie straszne :buttrock: ale wg prognozy ma byc bez deszczu ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 no jutro ma byc pogoda. my bardzo chetnie. krzysiek wymyslil jakas fajna scieche i chce wyjechac ok poludnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 :D :biggrin:Spokojnie ... prawa noga prawie zbedna , zalatwimy prawa spacerowke i komfortowa pozycja do jazdy nawet z takim kozaczkiem :D zycze szybkiego powrotu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 :D pisze się :D to gdzie i o której :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) :banghead: Edytowane 24 Maja 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 JET godz 13 :icon_razz: ja będę :icon_mrgreen:ok. pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 sorry za wpadkę, może być o godz.14 :lalag: najwyżej gdzieś Was dogonię. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 sorry za wpadkę, może być o godz.14 :lalag: najwyżej gdzieś Was dogonię. Drogi chlopcze , jakie dogonie ? :icon_mrgreen: czym :D :icon_razz: ten Twoj dwupak to jakas legenda , dla mnie 14 tez pasuje :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Drogi chlopcze , jakie dogonie ? :notworthy: czym :notworthy: ;) ten Twoj dwupak to jakas legenda , dla mnie 14 tez pasuje :banghead:Ja nie żółty, ja nie reaguje na takie bzdety :banghead: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi