Arkadiusxmoto Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Xylo i Jupik...zabiliscie mnie tymi avatarami :biggrin: :biggrin: :bigrazz: :biggrin: :biggrin: :buttrock: Ostre sa :clap: :crossy: :D :clap: Edytowane 7 Maja 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 150 km nabite-dzięki przemek za pokazanie nowej ściechy, jest naprawdę dobra, już nie będę miał problemów gdzie jechać gdy będę się nudził- do następnego :crossy:Ja też dziękuję za towarzystwo, tą traskę można skrócić na dwa sposoby: powrót przez Jastrzębię lub przez Jedlińsk. Mam jeszcze inne propozycje na popołudniowe przejażdżki, sezon dopiero się zaczął więc myślę że nie jedną ściechę damy radę jeszcze objechać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub_mm Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Kto ma ochotę dziś wieczorkiem lub po południu pośmigać :icon_question: A w czwartek ktoś może chce wyskoczyć gdziekolwiek o którejkolwiek? Jojek? J. P.S.: pozdrowienia dla blond kierowniczki na suzuki (chyba) ze skrzyżowania kelles-krauza przez którą kiedyś mogłem mieć ciepło ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 wódka i piwko zostało dowiezione do Radomia... Zainteresowani wiedzą gdzie je znaleźć :biggrin: Wczoraj nie mogłem odebrać tel bo wracałem z Kozienic ze zlotu. Ale dostałem smsa że jest. Wódka jest w zamrażarce a piwo w chłodziarce... dziekuje w imieniu grupy z Radomia :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Napitek jest to teraz przydałoby sie zorganizowac forumowego grilika zeby i jadełko podsmazyc sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wszyscy zapracowani, nikt sie nie udziela ... - a wódka sie mrozi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 wszyscy zapracowani, nikt sie nie udziela ... - a wódka sie mrozi!!!! Sie nie martw :icon_eek: Lublin do Radomia przyjedzie i wsio wypije :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lublin przywiozl to Lublin wypije :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Peny spytaj kamyka-mówił coś o tym grilu u siebie na działce w niedzielę , może się tym razem uda bo ostatnio deszcz nas pogonił. Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 ok zapytam. Jak bedzie miał wolne to pewnie nie bedzie problemu. ja niestety pracuje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lublin przywiozl to Lublin wypije :banghead: LUBLIN nie będzie taką Świnią chrum,chrum łi,łi łi :wink: Napije się u siebie w następny łikend :) Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Czy ktoś ma ochotę pośmigać jutro tj. w czwartek popołudniu zanim zacznie padać? Widzieliście prognozy na weekend? Lepiej nie patrzeć, idzie się załamać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Czy ktoś ma ochotę pośmigać jutro tj. w czwartek popołudniu zanim zacznie padać? Widzieliście prognozy na weekend? Lepiej nie patrzeć, idzie się załamać:) w ostatni weekend patrzyłem pogode, - burze, deszcze, gradobicie... a było 20 stopni. Więc jeśli te prognozy na następny weekend też się tak sprawdzą jak poprzednie - nie będzie źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 w ostatni weekend patrzyłem pogode, - burze, deszcze, gradobicie... a było 20 stopni. Więc jeśli te prognozy na następny weekend też się tak sprawdzą jak poprzednie - nie będzie źle!20 stopni owszem będzię, ale sprawdzałem prognozy wszędzie gdzie to możliwe, no może nie byłem u nas na lotnisku w stacji meteo:) i się potwierdzają: opady, opady, opady. Miałem jechać z ekipą w Bieszczady, ale chyba sobie odpuszczę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Czy ktoś ma ochotę pośmigać jutro tj. w czwartek popołudniu zanim zacznie padać? Widzieliście prognozy na weekend? Lepiej nie patrzeć, idzie się załamać:)Ja jestem chętny :icon_mrgreen: Napisz o której na Jet-cie, ja mogę od godz. 16 :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi