gruby1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 JUPIK CHYBA PRZEGIOłEM ,ALE ARKADIUSA W PłECI ZMIENIłEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Kurde Gruby ... moze i jestem ... tylko co to żeńszczina ? :) jak mały koreanski wojownik to spoko ... no chyba ze mnie obraziles w nieznanym mi dialekcie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jak mały koreanski wojownik to spoko ... buahahahahahahahahahaha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jesteś największy .....wojownik z jakiegokolwiek kraju,a nikogo nie zamierzałem obrażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dzieki wodzu za sprostowanie :biggrin: rosyjski wojownik tez git :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 russian warrior :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 nie mów Xylu że my takie stare "gieroje"...........choć oczywiście chętnie tytuł bym zachował,nie "konieczno posmiertnyj" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 russian warrior :icon_mrgreen:ja pie....e!!!!zdechnac idzie czytajac te posty!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 widzisz gruby te smarkacze nie maja pojecia o jez. rosyjskim, ktorego my chac nie chcac uczylismy sie za młodu...jak to sie wszystko zmienia :notworthy:q?*rwa wychodzi na to, że nie należę już do smarkaczy :evil: tylko chyba do "starszego" pokolenia... a znam takie piękne wiersze po rosyjsku :icon_mrgreen: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 q?*rwa wychodzi na to, że nie należę już do smarkaczy :evil: tylko chyba do "starszego" pokolenia... a znam takie piękne wiersze po rosyjsku :biggrin: dzień zwycieństwa maj zielony białe pachną bzy dziadek usiadł zamyślony wspomniał wojny dni.jak z radziecką armią sławną w bój na wroga szedł,działo się to tak niedawno, a zda się że wiek.Jak miał MIszę towarzysza co w okopach padł, można było z takim Miszą rozwojować świat.... dodam tylko, że dostałem piątkę z tego wiersza... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Peny, ale cyrylica, karwaaaaaaaa :evil: :D :P moge też zaśpiewać Białe jerozy.... tak mi porysowali czache za maleńkości... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Da da, tajoj masiewi :icon_mrgreen: Kak tiebia zawod? Mienia zawod elektryk :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 ja pie....e!!!!zdechnac idzie czytajac te posty!!!!!! Szczeniaczku co Ty chcieć od mojego russian warriora?? :notworthy: a Wam to się już chyba w dup*ach zaczyna przewracać :crossy: to jest polsko angielskie forum rusiaki jedne :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 gdzie robicie przeglądy swoich maszyn? swój pierwszy robiłem na MPK ale tam nie mieli danych w komputerze i łazili dookoła i nie wiedzieli co z tym zrobić. A chyba nie wszystkie stacje diagnostyczne robią przeglądy motocykli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja robilem w AUTOLEKAR na Rybnej ... podobna sytuacja :) przy wbijaniu w dowod "o ... '80rok" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi