janciownik Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 gratulejszy - jamaha fajniutka :) trza pierdolnac jakiego browarrra zeby sie lepiej jezdzilo :( Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 to rozumiem ze zamiast zurku browarek lepszy?? :) nie ma sprawy.... bedzie i :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No krzychu gratki :biggrin: ...teraz to będziecie musieli na mnie czekać, bo nie wiem czy moja cebula za Waszymi torpedami nadąży :banghead: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Do karlo! Daj znać jak odbierzesz naklejki od Dominika, ok. 20 szt. mogę rozprowadzić wśród znajomych. Dzięki! Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jakie naklejki jesli mozna wiedziec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 nie to żebym był wścibski o jakie naklejki chodzi i nie pytam ale jak kolega tutaj wyżej pyta to nie ładnie mu nie odpowiedziec :icon_mrgreen: :buttrock: Krzychu!!! no już myślałem że mnie zdenerwujesz... że Twoja Yamka będzie się kręcić tak samo wysoko albo wyżej jak moja Kawka ale masz szczęście że sie kręci tylko do 15 :bigrazz: :icon_mrgreen: a tak poważnie to gratulacje :flesje: ale założę się ze bez plastików byłby ładniejszy :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 :biggrin: Nikt :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 :banghead: Nikt :icon_eek:Odpowiem, Ja nie :icon_biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Jakie naklejki jesli mozna wiedziec ??Karlo zgłosił chęć dystrybucji na Radom naklejek "Patrz w lusterka....motocykle są wszędzie" w temacie założonym przez Dominika Szymańskiego. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...252&hl=lusterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Karlo, ja tez taka chce :rolleyes: Edytowane 1 Marca 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Karlo zgłosił chęć dystrybucji na Radom naklejek "Patrz w lusterka....motocykle są wszędzie" w temacie założonym przez Dominika Szymańskiego. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...252&hl=lusterkaKto sie zgłosi powinien dostać- w sumie ma przyjść około 100-120 sztuk, to chyba jakoś sie podzielimy :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Fajna akcja popieram i poproszę dla mnie sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 1 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Mi też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Ja też poproszę... samochód zostanie oklejony :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Mam pytanie o buty motocyklowe. Przymierzalem sie do zakupu alpinestars s-mx 4 http://www.alpinestars.com/Stella_SMX_4_Bo...1/p/222317.html ale ostatnio widzialem nowe buty alpinestars s-mx2 http://www.alpinestars.com/SMX_2/pd/np/111/p/222408.html Roznia sie one wysokoscia. Te pierwsze zakrywaja prawie cala piszczel(przymierzalem), a te drugie (z tyle co ze zdj moge ocenic) zakrywaja troche wiecej ponad kostke (jak trapery). Moje pytanie kieruje tu co do tych drugich, czy one sa wystarczajacym zabezpieczeniem :P Bede ich potrzebowal do jazdy zarowno w miescie jak i w trasie. Oczywiste jest ze s-mx4 zakrywa wiecej nogi i nasuwa sie odpowiedz ze one beda lepsze. Co o tym sadzicie :P Bede wdzieczny za opinie :) Edytowane 1 Marca 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi