Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Dziekuje Wam bardzo :) moze cos innego jeszcze wymysle ...pozdro ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 No i znowu snieg spadl nie wspominajac nic o temperaturze.. :flesje: niech to szlak... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 nom ,ale to tylko 3 dni ma byc , bo jak nie to sie wsciekne :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Te skoki temperatury mnie wykoncza :biggrin: Byle do +10 st :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) a ja myslalem ze to jest forum motocyklowe... :bigrazz: a tu nic innego jak tylko pogodynka :crossy: cisza w eterze byla dluuuuugi czas... dopoki snieg nie spadl :P i dobrze :cool: lepiej zeby w zime padal snieg a w lato byla pogoda niz odwrotnie :crossy: o wlasnie zapytam Was drodzy forumowicze, bo tutaj tak w kupie Was mozna zastac :eek: co myslicie o takim wzorze, zeby nie powiedziec malowaniu bo sa rozne opcje nalozenia tego na moto http://pl.youtube.com/watch?v=UPpiH3uOiHcjak bedziecie swoje zdanie wykladac tu to na koniec poprosze o :lalag: lub :lapad: . :buttrock: dodam jeszcze ze wole okreslenie "dalmatynczyk" niz "krowie placki" :) Edytowane 16 Lutego 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 o wlasnie zapytam Was drodzy forumowicze, bo tutaj tak w kupie Was mozna zastac :biggrin: co myslicie o takim wzorze, zeby nie powiedziec malowaniu bo sa rozne opcje nalozenia tego na moto http://pl.youtube.com/watch?v=UPpiH3uOiHcjak bedziecie swoje zdanie wykladac tu to na koniec poprosze o :lalag: lub :lapad: . :lalag: dodam jeszcze ze wole okreslenie "dalmatynczyk" niz "krowie placki" :notworthy: Dla mnie ok. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Xylena, to Twoje nowe moto?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Szczerze mowiac malowanie ala "krowka" srednio mi sie podoba :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 (edytowane) Szczerze mowiac malowanie ala "krowka" srednio mi sie podoba :buttrock: czyli dobrze jest :clap: bo "srednio" nie znaczy ze sie w ogole nie podoba :flesje: :bigrazz: Edytowane 19 Lutego 2008 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Krzychu zapodaj jakieś foty swojego moto... bo chyba zostało zmienione, ale nic sobie nie dam uciąć ze sobie tego nie wymyśliłem... :icon_razz: rozumiecie tyyyle czasu w domu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Jupik, a Ty dalej zagipsowany? Bo jak nie to może dołączysz do Szczeniaka w celu zrobienia prawka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 mam właśnie taki zamiar pierwszym terminem ruszyć z tym koksem... ;) ale dobrze że napisałeś bo nawet nie wiedziałem ze nie jestem tu "sam" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Krzychu zapodaj jakieś foty swojego moto... bo chyba zostało zmienione, ale nic sobie nie dam uciąć ze sobie tego nie wymyśliłem... :clap: rozumiecie tyyyle czasu w domu :notworthy:Masz racje poprzednia Jama ma juz nowego wlascieciela a ja jestem szczesliwym posiadaczem YZF 600RWtorek lub Sroda pojawia sie fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 tak odbiegając od tematu: macie może kogoś kto może pomóc w zrobieniu patentu żeglarskiego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 tak odbiegając od tematu: macie może kogoś kto może pomóc w zrobieniu patentu żeglarskiego????zakladasz zagiel ?? :icon_mrgreen: a tak powaznie, to pewnie tu znajdziesz wszystkie informacje http://www.skipper.pl/?id=54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi