Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siema ja mam sesje :bigrazz: i jutro rano X11 przyprowadzam :icon_question: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siema ja mam sesje :bigrazz: i jutro rano X11 przyprowadzam :D PozdroNo to koniecznie foty poprosiemy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Siema ja mam sesje :smile: i jutro rano X11 przyprowadzam :cool: PozdroArkadiusxmoto dla Ciebie ta fura :icon_mrgreen: czy rodzina dołącza do wypadów na moto :crossy: :crossy: jak już sprowadzisz daj znać, podjadę oblukać :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) nie moja :icon_twisted: ale moze kiedys ... IKSA bierze moj brat , ogladalem go tydzien temu krotki test drive w sobotnia ulewe i zadatek . A jutro odbior ... jak by nie bylo ... czy deszcz ... czy snieg ... na kolach ... bo to 2km ode mnie :icon_question:ps. wystarczy Arkadius ... po prostu nick byl zajety :-) Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy wie ktos moze gdzie jest dobry spawacz aluminium :biggrin: Dzisiejsza pogoda i temperatura troszke mnie skusily i poszedlem na 1wsza przejazdzke w tym roku :crossy: Skonczylo sie na slizgu na rondzie na maratonskiej/kieleckiej :icon_eek: i musze jedna czesc peknieta zespawac.Moze wie ktos gdzie to mozna zrobic :icon_question: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jak Xylo wróci to ci powie bo korzystał i chyba wszystkich z Radomia spawaczy i odlewników ma w telefonie swoim.Teraz go nie ma bo dłubie w garazu przy moto i nie moze sie z nim rozstac. Chciałam wam powiedziec ze mam PIEKNE siedzonko wygodniutkie i pług pod motorkiem, ogólny wypasik!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Jak Xylo wróci to ci powie bo korzystał i chyba wszystkich z Radomia spawaczy i odlewników ma w telefonie swoim.Teraz go nie ma bo dłubie w garazu przy moto i nie moze sie z nim rozstac. Chciałam wam powiedziec ze mam PIEKNE siedzonko wygodniutkie i pług pod motorkiem, ogólny wypasik!!!! :banghead: No to do orki trzeba was zapędzić. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Czy wie ktos moze gdzie jest dobry spawacz aluminium :clap: Dzisiejsza pogoda i temperatura troszke mnie skusily i poszedlem na 1wsza przejazdzke w tym roku :crossy: Skonczylo sie na slizgu na rondzie na maratonskiej/kieleckiej :icon_eek: i musze jedna czesc peknieta zespawac.Moze wie ktos gdzie to mozna zrobic :flesje: pozdrawiamwiem że jeden jest gdzieś blisko Xyla na Wosnikach :biggrin: , a drugi na ul.Orońskiej 4 - odbijasz z kieleckiej w drugą w prawo za nowymi swiatłami obok szkoły ogrodniczej.Bardzo popękana :P pozdro :icon_exclaim: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Nie jest popekana tylko przepolowiona na pol :( :(ale porzadny spawacz poradzi sobie-to dosc duza czesc.Poza tym jak mi od dzwigni skrzyni biegow oderwal sie ten "dzyndzel" w gumie,to lepiej przyspawac czy wymienic na nowa dzwignie :icon_mrgreen: Na allegro widzialem za 150pln:(Czy wogole da sie przyspawac :icon_question: Bede wdzieczny za jakies namiary. Ten na Oronskiej jest dobry :icon_question: Zalezy mi bardziej na jakosci niz cenie :bigrazz: Tylko zeby to byl spawacz ALUMINIUM:D pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Nie jest popekana tylko przepolowiona na pol :( :(ale porzadny spawacz poradzi sobie-to dosc duza czesc.Poza tym jak mi od dzwigni skrzyni biegow oderwal sie ten "dzyndzel" w gumie,to lepiej przyspawac czy wymienic na nowa dzwignie :icon_mrgreen: Na allegro widzialem za 150pln:(Czy wogole da sie przyspawac :icon_question: Bede wdzieczny za jakies namiary. Ten na Oronskiej jest dobry :icon_question: Zalezy mi bardziej na jakosci niz cenie :( Tylko zeby to byl spawacz ALUMINIUM:D pozdrawiamJa bym Ci proponował kupić całą, nienaprawianą używkę! Chociaż zdarzają się tacy, co nawet podnóżki spawają, a później mała niespodzianka jak się na nich stanie!!! Jak poszukasz, to może znajdziesz taniej niż 150zł, za miesiąc giełda. Pozdro! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) ale to nie jest podnozka,na niej sie raczej nie staje,stad moje pytanie odnosnie spawania...Nozke mam nietknieta, ale gdyby jej sie cos stalo proste ze bym ja wymienil na niespawana...Jak znajde jakas w granicach 100pln to wymienie...Do wiosny jeszcze kawal czasu wiec poszukam.Moze 2 lutego w wawie sie cos znajdzie:) Edytowane 27 Stycznia 2008 przez hornets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 mam pytanie całkiem z innej beczki. Ma ktoś skuter w domu albo wie co wybrać w cenie 2,5 tys - 3 tys, bo się w ogóle na tym nie znam. żeby było dobre, wytrzymałe, ekonomiczne to chyba każde jest, jakiś tani serwis by się przydał w radomiu, a może jest jakiś komis oprócz tego na warszawskiej blisko Jedlińska pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Szczerze powiem ze ja za skuterami nie przepadam :) A po co Ci skuter :icon_rolleyes: Moto Ci nie wystarcza :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 :icon_rolleyes: ja też za nimi nie przepadam ale potrzebuje do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 A co z moto :icon_razz: Czyzbys chcial zastapic swoje :crossy: na skuter :bigrazz: Jesli chodzi o skutery nie kupuj chinskich skuterow marek nieznanych bo trudno o czesci.Wrecz sa niedostepne :icon_razz: Tak tylko slyszalem :biggrin: pozdrawiam i szerokosci :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi