szczeniak Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 potwierdzam slowa Xyla!!!!mecz byl naprawde morderczy i nie wiem jak to przezylem!!!!!!!ale chce tylko przypomniec ze w srode nastepny i trzeba dac z siebie wszystko :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 OOOOOO!KrzysiekZ załapałem się na Twoje zdjęcie. I tu konkurs na http://www.tkdami.net/~krzysiekz/ wycieczki motorkiem i 15 zdjęcie. Który to jestem ja? Na zwycięzce czeka 1/2l.Grzesiek Jako autor nie moge brac udzielu w konkursie :banghead: a 1/2 tuz tuz :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 :banghead: to może i ja bym potrenował :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Kala73 Ciebie również zapraszam do zgadywanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam szanownych forumowiczow...Nie chce byc prowodylem ale zblizaja sie ostatki. Jakos srednio mam ochote na sobotni sped w radomskich "pubach" wiec moze by sie spotkac w piatek i powtorzyc jakze bajeczne spotkanie w "Night rider". Trzeba tylko uprzedzic wlasciciela zeby nie zabraklo nam paliwa. Jesli wlasciciel nie ma planow na sobote to moze byc i ostatkowy wieczor, mnie jest rybka... w zasadzie to dwa dni tez wchodza w gre :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam szanownych forumowiczow...Nie chce byc prowodylem ale zblizaja sie ostatki. Ja jestem ZA :buttrock: proponuję tak: trening w piątek w night rider, a najlepsza jedenastka wyjedzie następnego dnia w sobotę na mecz finałowy :smile: p.s xylu nie za cięzki ten szczeniak, że Go tak na ramionach nosisz :icon_mrgreen: :eek: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 jestem jak najbardziej za piatkowym spotkaniu. ja pie......e Karlo dobrze ze mi otworzyles oczy bo w tym wieku to juz nie bardzo ze wzrokiem :( . ale cos sobie przypominam . to bylo po podaniu Xyla. bardzo precyzyjnym w dolek a potem to juz tylko przylozenie i poszlo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ZAJEBISTA BABCIA :buttrock: - myślę,że Ona na 100% nie głosowała na P i S :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No chlopaki, nie wiem ale jakbym sie nie byl kibicem to pomyslalbym ze to Krzynowek i Smolarek :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) chłopaki nie zmieniajcie tematu tylko piszcie kto gotowy na piątkowy trening :buttrock: jak narazie zgłaszają się: styka, szczeniak, karlo. Kto jeszcze ma ochotę trochę poćwiczyć :P :clap: :evil:p.s xylu mam jeszcze tą flaszkę co nie chciałeś pić u penego w pizerri :evil: Edytowane 20 Listopada 2007 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 wyciete z gazety "Fakt", swiezo podpatrzone ale niestety tylko jedno ;) Krzychu i jego nowy nabytek :-) Xylo :icon_evil: :wink: :cool: :) Respect!No fotki mialy byc ale gosc (jak kazdy chyba z nas w sobote) popil sobie lekko i lipka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Krzychu oszukales mnie!!!!!!!!!!!pokaz :biggrin: ywales foty tego nowego moto a tu nasz inspektor Gadzet Xylo namierzyl cie i zdemaskowal!!!!!!!!!!!ale beda jaja na otwarcie sezonu!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Krzychu oszukales mnie!!!!!!!!!!!pokaz :lalag: ywales foty tego nowego moto a tu nasz inspektor Gadzet Xylo namierzyl cie i zdemaskowal!!!!!!!!!!!ale beda jaja na otwarcie sezonu!!!!!!!!!!!!! hehehe tutaj http://members.fortunecity.com/roadrash2/8...-thundercat.jpg tak dokladnie bedzie wygladala moja nowa Jama :lalag: a Xylo mysl juz jak Kaski pomalujesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 hehehe tutaj http://members.fortunecity.com/roadrash2/8...-thundercat.jpg tak dokladnie bedzie wygladala moja nowa Jama :notworthy: a Xylo mysl juz jak Kaski pomalujesz :crossy: No i nic :banghead: :wink: gdzie tyn motol :icon_question: :icon_mrgreen: w piątek to i ja zagram :icon_mrgreen: tylko gdzie gramy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 :icon_razz: w piątek to i ja zagram :crossy: tylko gdzie gramy :crossy:podobno w night rider, ale nie wiem czy murawa na piątek będzie gotowa :icon_evil: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi