Xylena Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ;) w kwestii integracji u modelatora cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ooooo... coś mnie ominęło.... wczoraj miałem wolne od kompa więc nie jestem w temacie a kiedy ma być ta impreza...??? i próbowanie pizzy? bo już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Jedziemy ze Szczeniakiem do Chlewisk prawdopodobnie okolo 13.30, ktos sie podlacza??? Jak cos to 605-301-560 Wypad udany... troszke nas zmoczylo... Bylem Ja, Szczeniaki, Xyle i Karla... 4 moto, 7 osob... Edytowane 3 Listopada 2007 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 spoko. ledwo ledwo ale dojechalismy!!!!!!!!! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no to znowu będzie pite ale i jedzone :icon_evil: tym razem w lokalu ModeLatoLa :evil: dziś godz. 20.30 obecność Łobowiązkowowawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 spoko. ledwo ledwo ale dojechalismy!!!!!!!!! :icon_evil: zazdroszcze :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 spoko, ja będę , tylko nie wiem ile wódki wziąć ze sobą :icon_evil: :evil: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :notworthy: cały karton :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Wypad udany... troszke nas zmoczylo... Bylem Ja, Szczeniaki, Xyle i Karla... 4 moto, 7 osob...Karla :notworthy: :flesje: :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :notworthy: jest ŻoŻo i moze byc Karla hahhahahahahah, fajnie było , chociaz "wokół trzepaka "ale stówka stukneła, oby do wiosny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :icon_mrgreen: czas do wiosny spędzimy u Penego w knajpie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kurtura musi byc, bo nas wiecej nie zaprosi.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) i wylonil sie pan Gipsik z zapoconego loza by rzucic jakiegos posta zeby klawiatura nie zardzewiala :icon_mrgreen: motoludzie opchnijcie po kawalku penopizzy za mnie(moze sie najjem :crossy: ) i przechylcie co tam w reku bedzie :icon_mrgreen: PS paranoja :clap: snilo mi sie ze jezdzilem na moto i w trakcie jakos przypomnialo mi sie ze w gipsie jestem ale nie pamietam co bylo dalej cze jezdzilem czy przestalem :banghead: :buttrock: pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2007 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kala73 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 meldujcie sie bo na koniec polało i slisko bylo, wszyscy dotarli? :) no no no niezle :) tylko nie zapomnij jej bo bylby klopot;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 no i była, szkoda że nikt na moją wódkę się nie skusił :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi