Titi Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Wiem, wiem :biggrin: Ja też sobie to zsiadanie tak tłumaczę (że przepycham dla towarzystwa) bo pewnie dałbym radę, chociaż trochę boję się spróbować :blush: a żurek mam w termosie jeszcze z ubiegłego roku jakby co to może i kawałek skóry kiełbasianej się tam się znajdzie...Więc posiłek regeneracyjny mamy z głowy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Dobrze gadasz Ziuutek :) jak coś to daj znać, to polecimy razem A dzięki Tytus :) podlecę do sklepu jak tylko się ociepli. Pochwalić co z tego wyszło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 śnieg najpierw "wygońcie" i dopiero planujcie wypady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 No bez pogody nie da rady.Nie na moje stare stawy. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Łoj, się strasznie czuję :banghead:. Edytowane 18 Marca 2013 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 patrząc na pogody długoterminowe to chyba dopiero po Motosercu zaczniemy sezon Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Ja juź przestałem wierzyć w te prognozy... Najpierw narobili nadziei na szybki sezon a teraz znowu temperatury na minusie... Brak słów normalnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nils Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tytus, a ty posiadasz jakies ciuchy u siebie, chcialbym sobie jakis kombiak sprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na terenie zakładów otwiera się MOTOROY, oni mają ciuchy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na Słowackiego też są... ;-) Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nils Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 nie specjalnie lubie ten sklep na slowackiego z zroznych wzgledow... dlatego pytam o jakas alternatywe w okolicy. mozna by zakupic przez neta ale dla mnie bez przymiarki to nie jest to. rozmiary sie roznia i nie wszystko tak samo lezy. Bylem w LKJ nawet ciekawe kutrki maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To moze udaj sie na Służewiec na mototarg, jest 5-6 kwietnia, wybor ciuchów jest bardzo duży, ja tam sie ubrałem od stóp do głów i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nils Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Hubert, o nie slyszalem masz jakis namiar na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 http://www.mototarg.pl/, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 To moze udaj sie na Służewiec na mototarg, jest 5-6 kwietnia 6-7 kwietnia 2013 r ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi