pancur Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 U mnie nie zakręcił akumulator .Miałem odebrać od sąsiada po ładowaniu i zeszło się jakoś tak.Może jutro wcześniej wrócę z pracy.Kto się wybiera na to picie do Ironsów w Rodeo ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Też odpalałem z samochodowego, po długim nie odpalaniu zawsze tak robię. Nie ma siły żeby gaźniki nie wyschły...a jak sucho trzeba trochę popieścić, ja mam Cię uczyć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Ciekawe czy moje bydlę zagada? Niestety w weekend ma znowu sniezyc więc sobie jeszcze poczekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A ja sobie do pracy dziś śmignę :biggrin: Xylu przewodziki, dużo prądu i musi zagadać :lalag: Tylko o paliwku nie zapomnij, bo w naszym wieku to już chyba wszystko możliwe :blink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) Paliwa mam pelny bak, zawsze tak na zime zostawiam. Prosiak stoi w ogrzewanym garazu wiec powinien gadac jak nakręcony. Nawet aku nie wyjąłem, nie zrobiłem nic przy moto przez zime. Pierwszy raz od nie wiem ilu lat kompletnie nic... Edytowane 6 Marca 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Mój też stał z pełnym zbiornikiem, w ciepłym garażu, ale go nie przepalałem ze cztery miesiące i musiałem trochę pokręcić zanim załapał...Cylindry odpalały kolejno...Ostatni zagadał dopiero jak lekko gazu dałem. Ale fajnie się jeździ. Po majtach trochę wieje, do pracy w dzinsach przyjechałem i w adidasach ale ten kawałek spoko da się wytrzymać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Mogło by popadać,bo mi ślubna zajęcie wymyśliła.NIe było by szkoda pogody. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witajcie, ja dzisiaj tez sobie pozwolilem na jazde, fajny dzień był, szkoda nie wykorzystać okazji. Grzesiek a co do soboty to spokojna głowa, ma padac i sypać, a potem mrozić , wiec roboty podwórkowe trzeba będzie zawiesić :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No ja dopiero odpaliłem dzisiaj, bo dran nie chcial odpalić, świece trzeba bylo oczyscić i poszedł, tez od samochodu. Ale pożno sie wziąłem i dupa z jazdy, a jutro juz nie wiadomo jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No to panowie odstawiamy maszyny z powrotem na jakieś 2 tygodnie, pogoda się zjebała i będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 nic -tam tyle się czekało to i jeszcze poczekamy kilka tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Ja się w glazurnika od dzisiaj bawię to nie żałuję że nie ma pogody Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) No i mamy znow zime...:angry: Edytowane 9 Marca 2013 przez Ziuutek Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Na szczęście nie na długo :notworthy: Od przyszłego tygodnia idzie podobno ocieplenie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 11 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Oby, a było już tak pięknie... :laugh: Edytowane 11 Marca 2013 przez Ziuutek Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi