Tomasz Rokita Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 latacie juz na moto? we wtorek widzialem jak ktos chopperkiem pomykal i nie wygladalo to na droge do/od mechanika a normalna przejazdzke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W ten wekend raczej nie ale jeśli pogoda dopisze to tak ze 20-30 km bym się przejechał kontrolnie.Może by piwo za tydzień w sobotę w katakumbach ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 na piwo chetnie ale nic nie moge biecac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 U mnie pada śnieg.... :blink: Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 widocznie za mało bałwanów u was :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Idąc tym tokiem, u mnie już by było lato :cool: Dzisiaj udało się przejechać... wymieniłem oponę z przodu, klamkę sprzęgła i hamulca na krótkie. Musiałem przetestować :laugh: , na głównych drogach jest ok, wystarczy zjechać na mniej uczęszczane i są tiry piachu na ulicy ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Warszawski Bazar Motocyklowy odbędzie się 06 i 07 kwietnia 2013 na terenie Wyścigów Konnych, przy ul. Puławskiej 266. Wybiera się ktoś ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Już od dawna czekam na to :) przegapiłem w ten weekend wystawę Motocyklową :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja również jadę, tyle, że raczej autem... ;) Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Sporo osób wybiera się samochodami.Zostawiajcie jakieś info o dniu w którym jedziecie i ile wolnego miejsca. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Witajcie, ja i kolega Andrzej w sobotę dzielnie jeździliśmy, na głównych drogach było ok, ale na wiejskich nie za bardzo no i trochę zimnawo było :) Edytowane 4 Marca 2013 przez wildbee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Twardziele ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 przegapiłem w ten weekend wystawę Motocyklową :(Wystawy nie ma co żałować, mało wystawców - nawet Hondy nie było, chyba ostatni raz tam pojechałem. Na giełdę na pewno się wybieram w zależności od pogody na dwóch lub czterech kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Ja to stwierdziłem już rok temu i teraz nie pojechałem, słusznie jak sie okazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Po takiej przerwie to nawet Magna zapier....lala.. :icon_rolleyes: Sezon rozpoczęty :crossy: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi