pancur Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 jak jest filterek to podjadę ale pewnie w sobotę. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Motórem :icon_question: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pewnie tak, u mnie taki śnieg spadł, że masakra :-P Panowie... kiedy będzie wiosna!? ;-) Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S III za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pewnie Wiosna zawita jak będzie pora na Lato :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 A może Pancur ma rację że jak wyjedziemy to się wiosna zrobi...To może jednak ta niedziela i ten Leclerk, co wy na to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Jeśli by nie było biało to tak dla przysłowiowych jaj taka grupka motocykli spacerkiem po mieście z godzinkę ...jedno ale w sobotę ostatki i pewnie kac nie pozwoli Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Mnie troszkę te 50 km w jedną stronę odstrasza o tej porze roku, na wiosnę jak najbardziej, teraz się nie dam namówić :-P Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S III za pomocą Tapatalk 2 Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuutek Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Widzę, że nie mnie jednego ściska, żeby pośmigać :P Cytuj ..., bo Kawasaki musi być zielone, czyli ZX10R II gen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 ale mnie korci na endurkę, ech żeby nie to biedro, w takim śniegu zajebiście się lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 (edytowane) fajne radyjko 24H http://www.merusinc.pl/sluchaj-nas/ Titekusie a to bjędro to lewe czy prawe? Edytowane 10 Lutego 2013 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Od twojej lewe, od mojej prawe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 ale kaca mam:D nie ma to jak dobre ostatki:p co slychac ciekawego ktos wczoraj tez spożywał % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ....no własnie, pić mi sie dzis straszliwie chce a przeciez wczoraj tyle piłem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 i poszły się je...wszystki pliki z laptoka. k...tyle książek w audio i fotek Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi