jojo41 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) :buttrock: gratulacje!!! zes mi meza wymeczył...albo te dziwki po drodze....szykujemy sie na oblewanie opon zeby sie nie rozeszły....Tak dla jasności - tylko jedna dziwka na pace jechała, chyba imię Kawa miała i bardzo się targowała lecz w końcu się sprzedała :icon_razz: :biggrin: Bez urazy Jupik :D Edytowane 22 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 HAHAHA!!! Mowisz o mojej dziwce??? :biggrin: drogo mnie kosztowala ale dojezdzac ja bede niemilosiernie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MOTO ZAKUPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....teraz juz oficjalnie ZAPRASZAM w srode do Night Ridera na browarowa kolejke, tylko kwestia dogadania jakiejs optymalnej godziny dla wszystkich, 18 Wam pasuje wstepnie???Gratulacje ! I szerokosci na nowym sprzecie!Co do Night Rider zorientujcie sie czy klub dziala w niezmienionej formie. I jaka jego przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Gratulacje ! I szerokosci na nowym sprzecie!Co do Night Rider zorientujcie sie czy klub dziala w niezmienionej formie. I jaka jego przyszlosc. co do klubu to powiedz jakie masz zastrzezenia bo widze ze sie dopytujesz od pewnego czasu... ostatnio tam bylismy co prawda za dnia i o wczesnej porze ale okazalo sie ze koles za barem(wspolwlasciciel) to znajomy kolegi z ktorym tam akurat bylismy, pogadalismy troche z gosciem i z tego co mowil to ten bar jest swiezo przejety z rak poprzedniego wlasciciela... jak chcesz cos bardziej pogadac na ten temat to sie odezwij na gg albo zadzwon 694698123 pozdrawiam Edytowane 22 Października 2007 przez Jupik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pestek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 co do klubu to powiedz jakie masz zastrzezenia bo widze ze sie dopytujesz od pewnego czasu... ostatnio tam bylismy co prawda za dnia i o wczesnej porze ale okazalo sie ze koles za barem(wspolwlasciciel) to znajomy kolegi z ktorym tam akurat bylismy, pogadalismy troche z gosciem i z tego co mowil to ten bar jest swiezo przejety z rak poprzedniego wlasciciela... jak chcesz cos bardziej pogadac na ten temat to sie odezwij na gg albo zadzwon 694698123 pozdrawiamNo to wszystko jasne, nowy wlasciciel bedzie kontynuował prowadzenie tego lokalu jako klubu motocyklowego. I o to mi chodzilo. Gitara. Nie mam zadnych zastrzezen, obawialem sie tylko ze zrobi z tego zwykla mordownie dla okolicznych zulikow, ale jak nie to super.Moja oferta stronki jest zatem aktualna, dajcie mu znac bo chcialbym ja dokonczyc, no chyba ze zainwestuja w profesjonalną...Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 MOTO ZAKUPIONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to pogratulowacDobrze utrzymana "dziwka" :) Szerokosci....Szkoda tylko ze w srode nie bede mogl wspolpic zakupu... :)Jeszcze raz powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Szkoda tylko ze w srode nie bede mogl wspolpic zakupu... Krzysiek nie pasuje Ci dzien czy godzina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Krzysiek nie pasuje Ci dzien czy godzina??No wlasnie dzien :P, akurat zostaje dluzej w Wawie i nie ma mowy zebym urwal sie wczesniejale jesli przez moja osobe "opijanie" mialoby sie nie odbyc to nie zgadzam sie :)pewnie jeszcze nie raz sie stykniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 to nie ma takiej opcji w ogole zeby Cie ominela kolejka :) no komu jak komu ale kazdemu radomskiemu motoforumowiczowi sie nalezy jak psu zupa :P pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) Jeeeeeeeeeessssssssssssssssssstttttttttttttttttttttt :bigrazz: Nasze subforum haha Moja propozycja - przenosimy się tam :) Dzięki Dominiku :P Edytowane 22 Października 2007 przez jojo41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 to nie ma takiej opcji w ogole zeby Cie ominela kolejka :) no komu jak komu ale kazdemu radomskiemu motoforumowiczowi sie nalezy jak psu zupa :clap: pozdr z milymi ludzmi chmielowej zupki nie odmowie :P tylko ta sroda :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Może tu zrobimy liste kto bedzie spotkanko ma się odbyć w knajpie motocyklowej na ul. Słowackiego o godzinie 18 w środe ja będę... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Nie wiem czy na chwilę czy na dłużej ale będę :icon_exclaim: Gdyby pogoda była w "miarę" przyjeżdacie na moto :icon_question: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 moze podjade ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jestem na 100% :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi