pancur Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 No to i ja każe się ślubnej ogarnąć .Jak by co to telefon .Zastanawiałem się nad kiełbasa z grilla u mnie ale chyba ciut zimno jak na kobity garażowe klimaty. Sie weźmie, sie dotrze, a człek nie wielbłąd pić musi. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 ..............a masz dach przeciwsłoneczny czy przeciwdeszczowy nad grillem? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ..............a masz dach przeciwsłoneczny czy przeciwdeszczowy nad grillem? ;) Od czasu kiedy na Racketa wsiadłeś strasznie wymagający i ważny się zrobiłeś :biggrin: Lepiej napisz czy masz ochotę na tę sobotę... Jak będziesz to garnitura z szafy wywlekę, żeby nie było że nie elegancko się ubrałem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Widzę że poprzeczka za wysoko :D zaraz będzie i lusterko chciał może by się podmalować :D.Garaż wielki i nie jedna biba była niestety grill na zewnątrz stoi bo pospawał mi się jakiś ku...za duży. Start z Borek ok 11 reszta się wyklaruje czy tu czy tu ,gdyby ktoś nie dotarł czy chciał dogonić to tel. w profilu Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) a ja mam takie pytanko co polecacie na poczatek po 50? chodzi mi o cos nieduzego max do 250 :)P.S. nie wiedzialem gdzie te pytanko umiescic;D i jeszcze jedna sprawa zna sie ktos na dlubaniu w skuterkach? moj cos szfankuje a do serwisu nie jade bo jak dalem to poprawy nie widze a kasa w bloto, silnik dosc dziwnie pracuje i V max mu spadla, myslalem o przeczyszczeniu gaznika itp;) przy okazji moglbym sie co nieco poduczyc;) Edytowane 19 Października 2012 przez Maciejaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 dobrze wiedziec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe68 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Titi bedziem teraz u Ciebie filterki kupowac? Nowa stronka o turystyce motocyklowej polecam:http://motovoyager.net/ Edytowane 19 Października 2012 przez pepe68 Cytuj http://www.youtube.com/user/piotrpepe68https://picasaweb.google.com/lh/myphotos?noredirect=1http://piotrgierasinski.blog.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Widze, ze koledzy nie czają tematu dachu w swietle ostatnich zajsc na stadionie narodowym. Wnioski z tego, ze sie maluję są delikatnie wyssane z koziej dupy. ;) Co do biby to ja bede mogł sie okreslic dopiero po 15-tej, wczesniej tyram. Zobaczenie Titusa w gajerku jest kuszaca propozycją :biggrin: :biggrin: :biggrin: Jak co to was znajde..... PS: Ten skuter pewnie stracił kompresje. Trzeba zrobic remont pierscienie+tłok, normalna sprawa w pierdzipędach. Edytowane 19 Października 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 PS: Ten skuter pewnie stracił kompresje. Trzeba zrobic remont pierscienie+tłok, normalna sprawa w pierdzipędach. no nie wiem co tam sie stalo ogolnie jestem rozczarowany nim strasznie rocznik 2012 kupiony w kwietniu i jak dla mnie najgorszy zakup jaki tylko zrobilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Jak on roku nie ma to moze ma jeszcze gwarancje? Szybko sie zdarł szmelc. Jakis Chinczyk? Zawsze mowie, ze biednego nie stac na kupowanie dziadostwa bo to sie płaci dwa razy. Jak kupujesz dziadostwo i jak musisz w koncu kupic dobre. Sprzedaj, dołoz kapusty i kup lepszego. Lepiej kupic uzywany markowy niz nowy chinski badziew. Naprawa moze cie wykonczyc nerwowo i finansowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 no chinol Kymco agility 50 4t gwarancji nie ma bo troszki za duzo pojedzilem:D i przeglaadu nie zrobilem przy 3500 powinienem zrobic a skapnelem sie jak mialem 4000 i gw nie uznaja, a teraz mam prawie 6000 przejechane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 To i tak nieźle polatałeś, z tego co słyszałem te silniki po 5 tys nadają się do złomowania..... Jak ktoś chce jakieś graty może dzwonić wcześniej, to ściągnę coby były na miejscu...Numery na ulotce, po 17.00 można a prywatny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 ja praktycznie codziennie jezdze uzywam go w pracy:) wiec km robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Jak ktoś ma ochotę to koło 9.00 wylatuję w stronęTomaszowa :wink: I jeszcze raz zapraszam :) Al: Wojska Polskiego 48 Gdzie te czasy kiedy nasze wycieczki wyglądały jak parady, a knajpy nie mogły nas wszystkich ogarnąć :dry: ....Rozumiem zostaliście MCtami, a tam dostaliście zakaz zadawania się ze mną...No cóż życzę szerokości pod wodzą waszych komdorów.. :banghead: .Tylko pamiętajcie nie wolno ich wyprzedzać bo wam fajne kamizelki zabiorą. :wink: .. Dobrze że na stary Plantowy skład pijacko-motocyklowy można przynajmniej liczyć :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi