kubus2905 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 witam kupilem wlasnie honde crm jestem bardzo zadowolony ma ogrąmną moc jak na 125 ale tylko powyzej 8tys a ponizej slaba bardzo da sie z tym cos zrobic ? i zembatka z tulu rusza sie na boki tak pownno byc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 to zależy.. moc jest w górnym zakresie obrotów w 2t a szczególnie w takich silnikach jak crm która ma przaktycznie silnik z crossowej cr... jeśli jednak poniżej tego ma strasznego muła, odpala dobrze, nie zalewa się a świeca po jeździ ma dobry kolor to będzie na bank zepsuty zawór wydechowy.Musisz odkręcić od niego dekielek (jest on z przodu cylindra, obok miejsca gdzie z cylka wychodzi dyfuzor), i rozejżeć się co jest nie tak.Jeśli żadna z linek nie jest zerwana to znaczy że silniczek sterujący padjot :/ wtedy masz lipę... może być jeszcze tak, że po prostu na którejś kostce od tego mechanizmu są styki zaśniedziałe czy cuś.Pozsprawdzaj to wszystko i napisz co zobaczyłeś to bedziemy myślec dalej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 teraz hodz bdb byl spalony bezpiecznik od silniczka zaworu dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus150 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 witam kupilem wlasnie honde crm jestem bardzo zadowolony ma ogrąmną moc jak na 125 ale tylko powyzej 8tys a ponizej slaba bardzo da sie z tym cos zrobic ? i zembatka z tulu rusza sie na boki tak pownno byc ??? mi też sie rusza rak delikatnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi