SuleY Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Może jednak pojeżdżę, ojciec ma znajomego mechanika, który zna się na 2T i zajmie się tym, być może już w czwartek - więc I'LL BE BACK ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Mam jeszcze takie pytanie. Czy jeśli zostawię niesprawny dozownik w spokoju a zamiast tego będę lał olej do paliwa coś się stanie? Czy stosowanie dozownika stanowi dużą różnicę dla silnika??? Jeśli mogę sam przygotowywać mieszankę to w jakim stosunku? 1:50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolo_rn Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 H4zell nie wiem czemu spaliny są akurat białe ;) , ale ma to związek ze sprężaniem (czyli zużyte pierścienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi