dark_rider Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 no tak Virago na początek jest chyba dobrym rozwiązaniem i to nie 535 tylko 750, troche bardziej trzeba uważać podczas dodawania gazu, ale po pierwszych kilku setkach nabiera się wprawy. tylko po jakimś czasie poprostu z westchnieniem spogląda sie w stronę wiekszych maszyn...- draga np, intrudera powyzej litra.... Dużo właśnie zależy od wzrostu i to czy sie bedzie jeżdziło samemu czy z kimś... Nie przesadzaj Peny. Ja moją jeżdżę już 2 rok i nie mam zamiaru zmieniać. Mało tego- planuję trasy do zrobienia nią na 2 lata do przodu :wink: .Motocykl jest po prostu super. Niczego mu nie brakuje. Jeśli kiedyś zechcę inne moto to jako drugie. Virażki już nie sprzedam :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Zgodzę się z tobą dark rider.Virażka może jest maława trochę, ale nie ciasna.Kanapa w miarę wygodna szeroka z tyłu też całkiem nieźle.Wiadomo, że nie ma tyle miejsca co w cruiserze ale nie ma co narzekać.VT600 mnie osobiście się nie podoba.Wolę draga i już ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian00 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ari ja tez niedawno mialem dylemat co kupic i moj wybor podl na Drag Stara!! Po dluzszym zapoznaniu sie z tym tematem postanowilem ze sciagnw sobie ze stanow!! I tez nie szukam starego bo bedzie to najwyzesz 3 letni. Mysle ze bedzie to najlepszy wybur przynajmniej dla mie gdyz juz mialem motocykl.Pozdrawiem i zycze mileych zakopow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi