Izzy-MM Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 http://www.moto-magazyn.pl/aktualnosci/now...i_na_sezon_2008 Co Wy na to ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jak dla mnie, to RAID II/XR-1000 raczej bez rewelacji, a ten nowy Diabolic jakoś średnio mi się podoba :P Za to ARTIFACT TC-1 wygląda fajnie.Ze Spirit'ów chyba najfajniejszy to VERMEULEN 3 TC-1, oczywiście to subiektywna opinia :P Jakoś nie widzę nic konkretnego na granatowe moto :icon_razz: Reszty nie komentuję, bo nie widziałem poprzednich wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Pod względem grafiki w Shoei'u to są mistrzowie nad mistrzami. Opanowali to do perfekcji, chyba kolejny kask uderzę właśnie w Shoei, chociaż przywiązany jestem do Araia. Ale pod względem designu Arai przy Shoei'u to jakiś nocnik jest...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Masz rację :P Dlatego ja wybrałem opcją na ghost ridera (czarny kask Arai + czarna szyba). Grafiki Araia to porażka przy Shoei`u... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi