Pablo78 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) Witam.Mam do wymiany w swoim LC4 95,uszczelniacze p.zawiechy Ups-down.WP.Generalnie mam jakieś pojęcie o moto,ale tego jeszcze nie przerabiałem.Jeśli ktos to z szanownych uytkowników to przerabiał to prosze o wskazówki.Dzieki i pozdrawiam. Edytowane 14 Października 2007 przez Pablo78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Pierwsza wskazówka - zaopatrz się w serwisówkę . Będziesz wiedział ile oleju potem nalać , czy sprężyna ma właściwą długość oraz z jaką siłą dokręcić śruby . Można napomknąć o jakimś komplecie kluczy nasadowych , a być może będzie trzeba dorobić jakiś specjalny klucz czy przyrząd . Zdaje się że na stronie Ścigacza coś było na ten temat , i na stronie Świata motocykli . Być może było to o konwencjonalnych teleskopach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi