Stonki... Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jechac obejżec i sie pobrusic trochu zawsze można :( Jak coś to pisz na priv z tym transportem to coś pomyslimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jechac obejżec i sie pobrusic trochu zawsze można :icon_question: Jak coś to pisz na priv z tym transportem to coś pomyslimy :bigrazz: Dziękie wielkie :( Pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 motobiker jezeli ta ttr z avatara to Twoja to rok 98! Potem było całkiem ine malowanie! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 nie prościej było pogadac na gg niz teraz przegladac 16 postow waszej pogaduszki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) Panowie nabyłem bestie-wczoraj w nocy wrociłem z Kalwari o 22 w nocy na ttr. Zrobiłem 65km w temp 3stopnim-powiem tylko tyle-zimno było :banghead: Kupiłem od kolegi z forum rok 2000 na upsach z przodu w dobrym stanie -jestem zadowolony(poki co) :icon_eek: Pozdrawiam sprzedającego i zycze wam więcej takich solidnych sprzedających psa5 - pozdroo :icon_question: :icon_eek: Edytowane 15 Października 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Pozdrawiam sprzedającego i zycze wam więcej takich solidnych sprzedających psa5 - pozdroo :crossy: ;) Dobrze trafiles bo wlasnie od tego forumowicza kupowalem moja DR'ke:) Od tego czasu ani jednej usterki, sprawdzalem olej, lalem paliwo i DRka jezdzi jak z fabryki! Takze Gratuluje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psa5 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 witam dzieki chłopaki za dobra opinie po prostu wychodze z załozenia ze o motor nalezy dbac i nie oszczedzac .co musimy to robimy.a przy sprzedazy byc szczerym :icon_razz: pozdrawiam P.S do dzis nie moge przezałowac ze sprzedałem ta dr ...... :wink: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi