crasch Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Co do tuningu, to może i skuterki latają po 100km/h ale tu mamy zupełnie inną masę ciężkości i jej rozłożenie :bigrazz:. Hehe.Ktoś tu rzucił hasło Simson Duo, ahh kultowa maszynka :icon_mrgreen:. W tym sezonie widziałem z 2 razy ten sprzęt w trasie :crossy:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 On jest napędzany paskiem. A simsonki DUO, fajne fury tylko szkoda ze ludzie sobie tyle za niego liczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Widzialem to pare razy we Francji, zwykle jezdza tym menele ktorym zabrano prawo jazdy. Z tylu maja wielki znak 45km/h. Z tego co wiem sa tez z silnikiem diesla;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A mi to wygląda na cholernie niebezpieczeństwo na drodze. Nie powinno być dopuszczone w ogóle do ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pucek123123 Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A śmigał ktoś kiedyś demoludem w postaci simsona DUO?:icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi