robertk-g Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam. Mam taki problem, czy orientuje się ktoś ile obrotów powinny być wykręcone śruby do regulacji składu mieszanki w cbr 600 F2 z 1993 roku? Najlepiej biorąc poprawkę na sportowy przelotowy tłumik MICRON. U mnie występuje problem zbyt bogatej mieszanki ( czarna sadza na świecach ). Za odpowiedź z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Śruby regulacji składu mieszanki wpływaja na obroty jałowe i troszke wyzsze. Poziom paliwa i ustawienie iglicy za pozostałe zakresy obrotów, wiec kręcąc tymi śrubami prawie nic nie zyskasz. Sciagnij sobie serwisówke, tam masz wszystko podane. Edytowane 12 Października 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Z tym ze nastawy w motocyklu 14 letnim moga sie zdziebko roznic od fabrycznych.Zaczac trzeba od sprawdzenia poziomu - moze PO probowal skompensowac przelotowy tlumik i podniosl za wysoko. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertk-g Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dzięki, będę kombinował, a raczej mój mechanik będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi