fabi Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wstepnie zaciekawil mnie pomysl jednak gdy zobaczylem koszt wyjazdu rzedu 4-5 tys to troszke mi mina zrzedla :) ale bede sledzil ten watek i kibicowal wyprawie. chetnie poczytam sobie o wrazeniach z wyprawy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Temat stary wygrzebałem, ale jestem ciekawy jak historia się zakończyła. Wiadomo coś ?? Dojechali czy nie ? Jakaś relacja? zdjęcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Temat stary wygrzebałem, ale jestem ciekawy jak historia się zakończyła. Wiadomo coś ?? Dojechali czy nie ? Jakaś relacja? zdjęcia ? A jak Twoja wyprawa - ta ze strony w sygnaturce? :) Od pewnego czasu chodzi mi po glowie mysl zeby wybrac sie w tamte rejony ale to na bank nie w tym roku. Polecam ci ta stronke: http://www.tien-shan.pl Co prawda pojechali samochodami ale moze znajdziesz tam cos co ci sie przyda. pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africa2 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A jak Twoja wyprawa - ta ze strony w sygnaturce? :) Od pewnego czasu chodzi mi po glowie mysl zeby wybrac sie w tamte rejony ale to na bank nie w tym roku. Polecam ci ta stronke: http://www.tien-shan.pl Co prawda pojechali samochodami ale moze znajdziesz tam cos co ci sie przyda. pozdrawiamPiotrekJuż widziałem tą stronę ale dzięki. Teraz jesteśmy na etapie kompletowania potrzebnych klamotów, szukania sponsorów, przygotowywaniu sprzętu i załatwianiu wiz. Został niecały miesiąc do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi