piatka Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Na ubiegłotygodniowym Youngtimer Party III na Torze Poznań odnotowałem taki egzemplarz: http://img139.imageshack.us/img139/6237/ytpiii02of0.jpgWłaściciel zarzeka się, że pełen oryginał... Heheh popatrzta na tabliczkę znamionową tego "Akropolisa" :banghead:No i pod machę ;) 2.0 DOHC fujjjj :icon_question: no i 91 rok budy :icon_eek: To mówi samo za siebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 średnio mi pasuje peszla na silniku;] Zabardzo widać ze to jest zrobione teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Duzy kFiat to jedyne auto jakie chcialbym widziec u siebie w garazu. Okrutny sentyment. Zapytam Ojca i dziadka o te wrsje Nekropolis, moze cos wiedzą bo dziadek był specjalista w FIAT w Turynie a ojciec w FSO. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi