Kuba15 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Cześ od niedawna jestem posiadaczem Derbi Atlantis z 2000r skuter kupiłem za grosze ale brakuje paru części takich jak np cewka zapłonowa gdzie mogę taką kupić i jak ją podłączyć bo nie znam sie na elektryce proszę o pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 proponuję poszukać przedstawiciela derbi i kupić nową częśćw moim wymieniałem 1x stojan i 2x cewkę .nie wiem ile to kosztuje, na gwarancji mi wymienili :icon_biggrin: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 i jeszcze jedno pytanie moze zabrzmi to dziwnie ale gdzie jest wlew oleju do paliwa bo albo ja nie moge znaleźć albo kupiłem bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 jezeli sie nie myle to moj szef bedzie mial calutkie takie derbi na czesci. jutro sie zapytam to Ci dam znac. a wlew pewnie pod siedzeniem... jezeli nie to czesto w tych nowych laduja wlewy z przodu- zeby otworzyc musisz kombinowac ze stacyjka (tak ma np. gilera) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpilka Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Najlepiej to z internetu najtaniej wyjdzie :icon_mrgreen::);) Tu poniżej masz adres stronki gdzie można kupić cześci do skuterów. http://www.sklep.mieloch.pl/ tam znajdziesz potzrebne żeczy :D:):D życze przyjemnego składania :) a jak sie cewke podpina :) tam bedziesz miał 2 wtyczki teog sie nieda pomylić :D:D:D powodzenia szpilka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 pod siedzeniem są wlewy , od oleju to jest wąski wlew po środku, zatkany gumowym korkiem, od benzyny duży zielony Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Wielkie dzięki bardzo mi to pomogło ale mam jeszcze jedno pytanie dzisiaj wyłożyłem ten silnik i zauważyłem ze starter (kopajka) odbija ale nie kręci się wał nie wiecie dlaczego i wogule tam nie ma jakiś części ( w miejscu gdzie idzie pasek klinowy od strony wału) nie wiecie czy da sie to dokupić? sorki za treść ale nie wiem jak to opisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 czesci o ktorych mowisz to zapewne talerze wariatora. bez talerzy wariatora skuter z kopa nie zapali bo wal jest zazebiony wlasnie z podkladka pod tymi talerzami. pewnie tez sie cos na firmie znajdzie. zreszta nawet jakbys zapalil(z rozrusznika) to skuter i tak nie zapali. mam nadzieje ze dales za niego tyleco na browarabo widze ze spore wydatki cie czekaja... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ter kupiłem za 500zł a te rolki wariatora to droga rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Rolki to koszt około 50 zł Ale z tego co słyszę To ty tam nie masz całego wariatora ;/ Cena wariatora nowego to jakieś 200-350 zł (możesz kupić tuningowy) Jeszcze jedno. Masz coś na wale czy jest całkowicie pusty ?? jeśli nic to jeśli będziesz chciał mieć rozrusznik to jeszcze będziesz musiał kupić zębatkę rozrusznika Jeśli się mylę albo coś pomyliłem to mnie poprawcie Pozdro Edytowane 12 Października 2007 przez Krzysnik363 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 zębatka od rozrusznika jest jaki wariator kupić? najlepiej juz jakiś lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Zależy ile chcesz na tym jeździć. Jeśli krótko to nie opłaca się pakować w koszta (chyba ze masz dużo kasy) Ja na twoim miejscu kopił bym jakiś używany ale w dobrym stanie( tam sie nie ma co psuć za bardzo,chyba ze powierzchnia zrysowana) Jak chcesz inwestować i mieć dobre osiągi to kup tuningowe A sprzęgło jest całe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba15 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 chyba tak tylko w nim jest taka sprężyna i jest troche zardzewniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi