Gość NULKA Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Można jak sie okazuje połączyć moto z ... dajmy to Deskorolką :icon_mrgreen: http://www.lublin.riders.pl/images/stories...ki/new_moto.pngAle ŚPRYTNE :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ogladalem keidys program gadzet to takei cos testowali wedlug mnie kicha :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 :D oj nie... moto :banghead: ma byc moto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To coś nazywa się bushpig, a w akcji wygląda tak: FILM Na żywo nie widziałem u nas nigdy... gdzies w necie oferowali to to za ponad 3 kPLN - moim zdaniem dość droga zabawka, zwłaszcza, że jak dla mnie nie wygląda specjalnie ekscytująco :D pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi