Aśka Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 dzień dobry Państwu :icon_biggrin: ja jednak będę 19-20 gdyż zapomniałam, że w środę u taty włączyłam szukanie wirusów na komputerze i chyba będę musiała wreszcie pojechać go wyłączyć :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 A ja mam wycieczkę po pracy więc też na 19 jak nie póżniej ale będę. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Widzę, że same konkrety :icon_eek: ja będę o 19:07.... chyba żebym był o 19:32 :icon_biggrin: , ale raczej wczesniej. :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Turtel a spróbuj niezmieścić się w widełkach czasowych he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 i oczywiscie ja bylem pierwszy.... eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 i oczywiscie ja bylem pierwszy.... ehI to Ci się Belgu chwali, wzorowa postawa!!!ja się oczywiście w widełkach czasowych zmieściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 A ja pojechałem do szpitala do Babci na szczęście wszystko ok Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi