Fiedi Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Co w razie gdy policja złapie ? ;) u mnie też na końcówce był napis " not for road " ale ktoś ładnie potraktował to wyciął :icon_mrgreen: Ale co gdy nie ma homologacji ? Jak nie ma homologacji mogą zabrać Ci dowód rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 w moim B12 siedzi DEVIL CARBON - taki juz byl przy zakupie moto, brzmi fajnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 A ja mam pytanie co daje wydech arrow aprili rs 125 niby ma wieksza moc ale czym ten wydech rozni sie od seryjnego ??? tym ze jest wybebeszony w srodku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthas89 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 w 2T krótszy dyfuzor przenosi max moment obrotowy w wyższe obroty, a jak wiadomo moc zależy od momentu i obrotów to moc także rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiec Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Przepraszam za OT: chlopaki co sadzicie o tlumikach Micron??? Dzwiek domyslam sie ok, jak jest z jakoscia/trwaloscia tych wydechow? Czy ktos z Was ma jakies doswiadczenia z produktami tej firmy? Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi