zloty46 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Moje cudo :icon_mrgreen: : http://w2.bikepics.com/pics/2007/08/21/bik...-999549-800.jpghttp://w2.bikepics.com/pics/2007/08/21/bik...-999558-800.jpg Sporo pracy w nią włożyłem min.nowy tłok i szlif cylindra, piaskowanie i malowanie ramy, malowanie plastików i wiele innych drobnych prac. Ale jaką mam teraz satysfakcje :biggrin: Szybka i tablica już niedługo, może kierunki też zmienie.Proszę o opine. Edytowane 8 Października 2007 przez zloty46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Widać, że dużo pracy ładnie wyszło jeszcze szyba do przodu :biggrin: i git.Dla mnie mógłby byćinny kolor, ale i tak szacunek :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Brakuje mu jeszcze troche. Ja bym zamiast kierunków nalepeczki bym skombinował :icon_mrgreen: na pewno dadzą lepszy efekt niż kierunki. Edytowane 8 Października 2007 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpilka Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Barzo ładnie wyszedł :icon_mrgreen::):banghead:. Masz talent chłopie :) Tylko muł by być inny kolor, ale cóż każdy lubi inaczej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Spoko sprzęcik. I ile ci to pójdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Naklejki tez mam w planie ale tylko skrzydła Hondy na bak a kolor jak ktoś wcześniej napisał: "jak kto lubi" :) A pójdzie zależy czy pod wiatr czy za wiatrem 90 km/h :) ale zablokowany jest do 9 tyś obrotów :) Edytowane 8 Października 2007 przez zloty46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi