cross21 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Chce zmienić koła ze standardowych szprychowych na koła z aluminiowymi ramionami felg typu np. honda NSR. Problem jest taki że z tyłu mam teraz hamulec bębnowy a w większości kół z takimi felgami jak chce są hamulce tarczowe. Normalnie gdyby tam były szprychy to by można je przepleść razem z piastą ze starej felgi do noweji , ale w tym przypadku to jest nie możliwe. Jest możliwość samodzielnie przerobić hamulec tak żeby wstawić z tyłu koło z tarczą i do tego zamontować jakoś zacisk i potem podłączyć to jescze do pedału hamulca nożnego? Jak ktoś jest w stanie napisać mi jak to wszystko ma wyglądać to był bym bardzo wdzięczny. Edytowane 4 Października 2007 przez cross21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 oczywiscie ze jest, trudniej jest dokonać tego z przodu, ale z tyłem nie powinno byc problemu nalezy tylko zakupic dodatkowy osprzet;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi