easy nomad Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 mam pytanie do bardziej doświadczonych technicznie kolegów lub koleżanek. mianowicie czy hypercharger to puszka z odpowiednim filtrem w środku, czy też cały kit wraz z akcesoryjnymi dyszami i iglicami do gażnika. koszt tego urzadzenia podpowiada mi że jest to komplet, al4e może jest inaczej. proszę o odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Wlasnie zaczelem montowac u siebie takie ustrojstwo. Jest to caly zestaw z filtrem K&N, zestawem dysz itd. Kosz zakupu ze stanów (dzięki KAZIU) jest o ok 50% tanszy niz u nas.Polecam strone www.kuryakyn.com Przy okazji czy ktos montowal to w Drag Starze 1100???, gdzies mi podcisnienie spier..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No juz wszystko gra i buczy! W sobote jakas traske trza zrobic - jak pogoda da. Na razie krotkie przewietrrzenie wokol chlupy - wrazenia bardzo na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Wlasnie zaczelem montowac u siebie takie ustrojstwo. Jest to caly zestaw z filtrem K&N, zestawem dysz itd. Kosz zakupu ze stanów (dzięki KAZIU) jest o ok 50% tanszy niz u nas.Polecam strone www.kuryakyn.com Przy okazji czy ktos montowal to w Drag Starze 1100???, gdzies mi podcisnienie spier.....ok czyli jak rozumiem cały kit. dzięki.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi