Boa Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Co prawda założyłem już nowy temat, ale nie zaszkodzi zapytac równiez tutaj:Czy montował już ktoś urządzenie firmy Acewell? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Josh Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Senio gratulacje, klawo udało Ci się podłączyć zegary :buttrock: , fajnie się prezentują. Co do uchwytów na calową kierę do mocowania różnorakich przydatnych gadzetów - to masz rację. Brak wyboru, albo ja nie umię szukać! Juz od ponad roku jeżdzę z "prowizorką" mocowania włącznika lightbarów i samym włącznikiem, szukam, motobazary, allegro i kupa. Do zobaczenia na trasie (jadę luknąć na Zlot V-2 - z chaty mam z 10 km) pozdroJuzekCYC/ISRA 26511 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Senio gratki dla Ciebie :D świetnie Ci wyszło to zamontowanie zegarów.Pochwal się gdzie kupiłeś zegary, a gdzie te chromowane obudowy.Daszki były w komplecie z zegarami? :biggrin: Edytowane 24 Maja 2008 przez jawos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dopiero teraz kliknąłem na link Senia i fucktycznie zajebiste te zegarki :DTez bym chciał wiedzieć gdzie je kupiłeś :biggrin: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 W sezonie więcej śmigam niż czytam forum więc sory że dopiero teraz odpisuję. @Josh Ja Swoje lightbary zamocowałem na gmolach. Wygląda to fajnie i widać z daleka jak by samochód jechał. Do tego pięknie dają po oczkach. Co do uchwytów na rurę fi 32 sa takie skręcane na allegro. Trochę przerobiłem – dorobiłem i zdały egzamin. Z fi 25 na kierownice jest bieda. Nie ma nic nigdzie. Trzeba ze Stanów ściągać albo dorabiać. Co do włącznika lightbarów jest jedno jedyne miejsce z lewej strony w oryginalnej obudowie przełączników. Ja tam właśnie zamontowałem włącznik u siebie. Mam go pod palcem łatwo dostępny, bez szukania i zdejmowania reki z manetki. oczywiście steruje on przekaźnikiem. Reszta jest w lampie pochowana. Jak chcesz zrobię zdjęcie i popatrzysz. @ jawos Zegary i ich osłony kupiłem na Alledrogo. Obudowy były w komplecie z daszkami. Jednak wszystko wymagało też przeróbek bo nie pasowało. W dzisiejszych czasach mało co pasuje. Jeśli byście kupowali takie zegary – wyszło w praniu, w dzień kiepsko je widać na tych ciemnych szkiełkach. Dlatego ostatecznie je rozebrałem i dorobiłem inne jasne szybki. Teraz jest super tak w dzień jak i w nocy. Zabawy dużo ale nie szukam już szóstki i wiem kiedy lightbary za dużo ciągną fazy :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi