Adimoto Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Siema Mam do was pytanko mam Eliseo 100 i odpala ale nie wkreca sie na obroty czy to jest spowodowane modułem ?? nie wiem pomocy bede wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walus150 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Może to być gaźnik, filtr powietrza i benzyny.Jeśli ma zawór wydechowy to może i zawór Ci sie blokuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Może być to CDi które ogranicza obroty do 2tys. jezeli imobilajser nie rozpoznaje kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szycha 14 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Moim zdaniem to gaźnik ewentualnie zawór wydechowy ale moim zdaniem raczej gaźnik kiedys miałem podobną sytuację cos może np. blokować odpowiednie dojscie paliwa do gaźnika i dlatego gasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Wyczyść gaźnik i wyreguluj, sprawdź czy masz dobrze założony filtr powietrza. Nie sądzę żeby to było przez cdi możliwe jeszcze że przez zawór P.s Pali jak zawsze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio17 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a może filtr powietrza sie zasyfił? ale tak jak mówią to sie gaźnik zapchał i tyle wyczyść i zobacz co sie będzie dziać :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 pewnie gaźnik albo filtr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adimoto Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 pewnie gaźnik albo filtr No włąśnie nie jest to wina gaźnika filtra ani bezyny :biggrin:( precej coś z elektroniką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novator14 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 sprawdz sprzęgło. rolki na wariatorze pasek i tulejke na wale co siedzi na niej sprzęgło i powino byc git pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 od kiedy skutery mają zawur wydechowy ??? i to o poj ponizej 125 ??? no sory ale nie wieze w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi