Domek2843 Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Witam,pogoda jak narazie nie ciekawa ale mam nadzieje że w niedalekim czasie nastapi poprawa:) Czy jest ktoś z Włocka śmigający na przecinaku? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Mleczko Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ostatnio sporo jeździłem po Włocławku i okolicach i niejako przy okazji odkryłem świetną trasę do polatania - droga Smólnik - Grodztwo, część drogi łączącej Kowal (leżący przy dk1) z dk62. Jest tam położony praktycznie nowy asfalt, zakręty bajeczne. 100x lepsza trasa od wspominanej na forum drogi na podwarszawskie Marki. Polecam wszystkim motonitom. Link do zaznaczonej na mapie trasy - http://goo.gl/maps/ZbYfv Sporo motocyklistów tam widziałem, więc miejsce pewnie znane lokalnym, ale na forum chyba niewspominane. Cytuj - dziennik kosztów na spritmonitor.deMoja Honda CB250N na Autocentrum.pl - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Witam na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi