TZR125 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Witam mam 2 pytania:1...Posiadam yamahe tzr 125 i kupilem go po lekkim slizgu ( peknieta owiewka przednia) , a wiec ktos sie nie postarał i owiewka nie pasuje do bocznych plastików, ( za krótka) i jest wstawiona jakas siatka , nie musze chyba pisac jak to wyglada ;] i tutaj moje pytanie czy owiewka od 80 jest krótsza od owiewek stosowanych w 125 ? bo moim zdaniem chyba tutaj jest błądi 2...Moze ktos ma na sprzedaz taka owiewke od 125 z 98 r lub gdzie moga mi taka dorobic :)z góry dzieki Panowie :icon_question: Edytowane 29 Września 2007 przez TZR125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Poszukaj na allegro, możesz też rozejrzeć sie po dziale giełda na tym forum. Co do owiewek to nie mam pojęcia czy sie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Z tego co ja wiem to w 80 a 125 owiewki są takie same wielkosciowo .Rama taka sama tylko pojemnosc inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) a masz wersje fl czy dl?? wydaje mi się że tutaj tkwi problem. Krzysnik363, rama i owiewki są inne. Pozdrawiam Edytowane 1 Października 2007 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi