furby Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czy mógłbym prosić jeśli macie jeszcze gdzies serwisówke do Xj600 ?Moj mail: [email protected]Dziękuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość corvuscorax Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zmanazłem manuala po niemiecku w bmp moge podeslac na maila kto chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jak ktos bedzie manuali szukal to tutaj: http://tinyurl.com/5z4fl PzdrRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooSu Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam. Odgrzebuje temat :D Potrzebuje tych materiałów po polsku co wcześniej Bronx wysyłał Jak ktos ma to prosiłbym na [email protected] thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2005 Jak by ktoś szukał manuala, Haynes : XJ 600 S/N 92' - 99' http://www.diff.ru/manual/files/Yamaha_XJ6...pair_Manual.zip P.S ściągnałem dla kumpla, naprawdę rewelka, po angielsku, 43 MB, PDF :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13arti Opublikowano 16 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2006 jakby ktoś chciał to mam servisówkę po ang. mam tez katalog z numerami poszczególnych części do xj 600 S/N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 29 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2006 poszukuję instrukcji obsługi i książki serwisowej do yamahy xj 600 s diversion z 1993 roku. Język angielski. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.najfajniej byłoby na maila, lub ew. ktoś z w-wy żeby dał do skserowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioMz Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 temat troche stary ale niebede zakładał nowego....wiec szukam serwisówki i katalogu czesci do Xj 600N rocznik 93-94 ....linki podane w temacie sa juz nieaktualne :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi