majkelpl Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 To może wrzuce filmik z koleżanką?:) Dawaj greedo, bo nieobecni spragnieni relacji z impry :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Listek !! Do raportu !!Slyszalem, ze dlugo patrzyles mojej siostrze w oczy!!No wytlumacz sie teraz !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Belgu, tak :icon_razz: ktoto jest ta Pani z pieskiem na Fotosiku? :biggrin: Z tym niby wilczurem rudym :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Litwo ojczyzno moja ty jesteś jak zdrowie.... którego mi teraz brakuje Belgu tego się nie da opowiedziec tak na posty to trzeba 0,5l conajmniej na głowe i całej tej ekipy bo każdy tylko wyrywki pamięta Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Listek !! Do raportu !!Slyszalem, ze dlugo patrzyles mojej siostrze w oczy!!No wytlumacz sie teraz !! On z Mamakis umowę przedmałżeńską spisywał :biggrin: a nie się siostrze w oczy patrzył :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A czyli coś tam pamiętasz Marcinku to dobrze ale chyba jak przez mgłę he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Belgu, tak :icon_razz: ktoto jest ta Pani z pieskiem na Fotosiku? :biggrin: Z tym niby wilczurem rudym ;)A dziwne, ze nie pamietasz bo to Mariolka, ktotra poznales w TF. On z Mamakis umowę przedmałżeńską spisywał :( a nie się siostrze w oczy patrzył :wink:No prosze... w Borkach nie byl, w castingu nie bral udzialu a tutaj cichaczemrywali wymiata :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no dosłownie wale z liścia i idę do odcięcia. he he he W Borkach nie byłem dlatego casting był potrzebny he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 A dziwne, ze nie pamietasz bo to Mariolka, ktotra poznales w TF.No widzisz, jak to żona mi cały świat zasłania?!?! :icon_razz: ale chyba kolor włosów miała inny :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 No widzisz, jak to żona mi cały świat zasłania?!?! :biggrin: ale chyba kolor włosów miała inny :bigrazz:generalnie ma odcienie jasnego brazu... w sumie duzo kolor sie nie zmienil...moze patrzyles na jakas inna, co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 generalnie ma odcienie jasnego brazu... w sumie duzo kolor sie nie zmienil...moze patrzyles na jakas inna, co? :biggrin:hmmm...............no patrzyłem, mówie przecież ..................... no żone :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 hmmm...............no patrzyłem, mówie przecież ..................... no żone :banghead:zona nie jest "inna" tylko swoja... chyba, ze patrzyles na "inna zone" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 kto mnie znajdzie na zdjęciu? Oczywiście łapy w górze :cool: nawet dwiety byles sie w stanie ruszac?kiedy nastepna biba? spamerzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi