Skocz do zawartości

Romet Ogar900

hoffmann
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie macie pojęcia i tyle, żygac mi się chce jak słyszę wypowiedzi takich osób jak Greedo czy Wiertara nic nie wiecie, absolutnie nic a się wypowiadacie, lepiej zrobili byście gdyby nikt z was nie wypisywał takich bzdurnych wypowiedzi, które nikomu na nic się nie przydadzą a wprowadzają w błąd.

Teraz do rzeczy. hoffmann nie jezdzij na ssaniu! Człowieku, bo daleko nie zajedziesz, najpewniej to ogarek ma małą dysze i jest nastawiony na ekonomikę, możesz w serwisie zlecic wymienienie jej na większą, ale będzie więcej palił. Blokadę ma na module(silnik nie wchodzi na wysokie obroty na 4 biegu).

I nie gadajcie mi że nie osiągnie 90km/h, bo się tylko pogrążacie. Jeżeli dalej nie wierzycie że pójdzie tyle to spójrzcie na osiągi hondy dax, ogarek ma ten sam silnik i dodatkowo duże koła.

A ty co wiesz cieciu malinowy? Naprawiałem tego typu śmieciuchy jak chińskie tandetne "motocykle" więc coś o ich precyzji wykonania, jakości materiałów i prześmiesznych kopiach log producentów wiem ;) ale jeździj tym swoim chińskim wynalazkiem, mój ty znawco tematu.

Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S

A ty co wiesz cieciu malinowy? Naprawiałem tego typu śmieciuchy jak chińskie tandetne "motocykle" więc coś o ich precyzji wykonania, jakości materiałów i prześmiesznych kopiach log producentów wiem smile.gif ale jeździj tym swoim chińskim wynalazkiem, mój ty znawco tematu.

Swymi wypowiedziami reprezentujecie najniższy szczebel społeczności i powtarzacie sie.

cieciu malinowy

No spójrzcie tylko, przecie to jest żenujące. Jak ktoś codziennie słucha takich słów od swoich rodziców to się dziwic*.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...