RaY Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Okolice lagowa jak najabrdziej. Sam Lagow jest piekny chodz bardzo malo do jazdy bo ma ze 2 ulice. Obok Lagowa jest krajowa A2 calkiem rowny odcinek. Kawalek dalej jest granica i piekna Niemiecka autostrada. Ewentualnie mozna z Nowego tomysla wbic sie na PL autostrade, maly ruch ale platna :P Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ja z Okolic Zielonej Gory :wink: PS. zbieram ludzi na jazde po wybrzezu na wakacje 08. Jacys chetni ? Jak tylko będzie prawko to jade :evil: I do ściany zachodniej włączają sie mój ojciec na intruzie 800 i wujaz na vl800 pozdro :banghead: A co do okolic to może Lubniewice :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek84 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 no to tez sie ujawniam - okolice Świebodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Skoro jest tutaj z lubuskiego sporo userów, to może admin przeczyta nasz temat i wklei wyżej dział dla Zielonej Góry albo całego Lubuskiego? Myślę, że znajdą się tematy dotyczące spraw czysto lokalnych. no to tez sie ujawniam - okolice ŚwiebodzinaSkoro Świebodzin, to pewnie byłeś na zlotach w Łagowie, abiu albo Lubsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Skoro jest tutaj z lubuskiego sporo userów, to może admin przeczyta nasz temat i wklei wyżej dział dla Zielonej Góry albo całego Lubuskiego? Myślę, że znajdą się tematy dotyczące spraw czysto lokalnych.Skoro Świebodzin, to pewnie byłeś na zlotach w Łagowie, abiu albo Lubsku? Ja tez swiebodzin. Rock Blues I motocykle w Łagowie + Zlot w Boryszynie co rokuuuu zaliczam :buttrock: W 06 i 07 bylem Aprilia RX 125 taką żółtą z kobietą na plecach, zazwyczaj latalem przez pole na skroty bo byl mega korek. Nie moge sie doczekac na 08 co tam ekipa 96 zrobi ! Edytowane 8 Listopada 2007 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek84 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Skoro jest tutaj z lubuskiego sporo userów, to może admin przeczyta nasz temat i wklei wyżej dział dla Zielonej Góry albo całego Lubuskiego? Myślę, że znajdą się tematy dotyczące spraw czysto lokalnych.Skoro Świebodzin, to pewnie byłeś na zlotach w Łagowie, abiu albo Lubsku?niestety nie udalo sie byc, ale w przyszlym roku mysle ze termin mi podpasuje;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 tez jestem z śmiesznego miasta Świebodzinna Lubsku i Łagowie swiat sie nie konczy polecam Wrześnie i Krotoszyn i zlot V2 w Wenecji i Debrzno(lepsze jak Woodstock w tym terminie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Gorzów po raz pierwszy, polecam Kletno i Biker's Choice!!! Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilgar75 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Gorzów po raz drugi , siemka Kozak pozdrów Gośkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gert Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Gorzow po raz trzeci :D pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 macie jakies namiary na Majowki z motocyklami ? czy nic sie u nas nie dzieje ? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 macie jakies namiary na Majowki z motocyklami ? czy nic sie u nas nie dzieje ?W maju to chyba Boxer Lubsko robi otwarcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Gorzów po raz drugi , siemka Kozak pozdrów Gośkę A ktoś Ty? Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilgar75 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 A ktoś Ty? Oj nie pamiętasz jak się u szumieja na weselu bawiliśmy ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golik1 Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 No to może jeszcze Sulechów wita wszystkich.A i na poczatku czerwca jakis zlot sie u nas zapowiada. No a Łagów to oboowiązkowy punkt zlotowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi