lolkers Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 a spalisz gume skuterem? xD no wiem ze jak podniesiesz i rozbujasz kolo i pomalu bedziesz puszczal to spalisz ale tak z miejsca? ^^ ja se lubie biegi poprzełączać :icon_twisted: no dobra ale dalej czekam na odpowiedz:Sciągnąć to oparcie z tylu siedzenia?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ja nie jestem zbytnim zwolennikiem skuterów. W przyszłym sezonie planuje sprzedać automata i kupić z biegami. A tak pozatym to moja 50 (a tym bardziej wieksze pojemniści) Na nowych rolkach spokojnie pali gume na przodnim hamulcu !!!! Wiele osób nie odróżnia chinskich skuterów od firmowych (yamaha,piaggio,peugeot itp)A to jest całkowicie inna jazda na takich Moj sv jest z 95 a spokajnie bierze wszystkie nowe (chinskie) skutery. I na przyśpieszenie i na prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 O Skuterach pogadajcie sobie w odpowiednim Dziale, tu sie chwalimy sprzętami i tyle :icon_mrgreen: p.s. Fajny sprzęcik. Pozdrawiam Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 mi się tesh podoba, mój tato miał taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi