Redas Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 W gazniku od dryny masz juz wmontowany filtr powietrza i jak chcesz dzwiek bardziej "dziki" to wystarczy zdjac tłumik szmerow ssanie wtedy bez zadnych stozków masz dzwiek nawet niezly.Ze starego filtra i tej ochydnej rury mozesz zrezygnowac i zostawic sama ta blaszana oslone ,chyba ze masz inny patent na to Tutaj macie zdjecie mojego Ogara i zauwazcie ze zalozony jest tłumik szmerow ssania od dryny i wcale tak zle nie wyglada a stary filtr powietrza i puszke wywalilem do szuflady w garazu http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=765 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 jose - jak (o ile :) ) znajde ten gaznik to napiszeRedas - a co myslisz o "zwyklym filtrze zamontowanym bezposrednio na gazniku (sam wklad bez tej puszki) - to wogule sie sprawdzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Sprawdzi sie bedzie poprostu głosniejszy,ale ja bym raczej zalozyl ta puszke poniewaz jak ja czasami myje to jest w srodku kurz i drobiny rozne.Chyba ze bys czesto mył sam filtr w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Puszka jest ok ale mam z nia dwa problemy :1) Brak rurki zasysajacej powietrze2) Co chwile mi peka rura przy gazniku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Puszka jest ok ale mam z nia dwa problemy :1) Brak rurki zasysajacej powietrze2) Co chwile mi peka rura przy gazniku :/ Jezeli dobrze rozumiem to ty chcesz przerobic oryginalny gaznik czeski.Bo w motorynowskim gazniku wszystko masz juz ze soba polaczone bez zadnych rur gumowych itp. poprostu zakladasz tylko tłumik szmerow.Nie wiem czy taka przeroba oryginalnego gaznika sie uda ,ale zawsze mozna by podumac nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Znaczy sie te problemy co opisalem wyzej to mam caly czas (bez zadnych przerubek) i wymyslilem sobie takie cus (dokladny opic na moto forum w dziale patenty) ze zaloze filtr bezposrednio na gaznik ale teraz chyba z tego pomyslu zrezygnuje.BTW: Jaki ksztal powinna miec rurka zasysajaca powietrze do filtra w jawce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album_pic.php?pic_id=765 Mi sie wydaje czy ty masz stopke boczna ?? - jak masz to napisz jak Ci sie udala ja zamontowac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Nie wydaje Ci sie mam zalozona stopke boczna.Poprostu przesunolem troche oske od wachacza i zmiescilo sie wszystko idealnie.Koszt takiej stopki to 23 zł jezeli dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Trzeba sie bedzie przypatrzec w jawce czy tez si etak da :-)A tak BTW: Zajebist ten ogarek :-) widac ze oreginal (prawie) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 m16 jezeli cie interesuje to mam do sprzedania filtr powietrza wlasnie przejsciowke z gaznika jawoskiego ze mozesz zrobic tak jak ma motorynka bez tej gumowej rury poprostu wkladasz filtr w to miejsce na ktore nakladales rure.Fabrycznie nowy nigdy nie uzywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 13 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Redas a ile chcialbys za takowy filtr ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 m16 jezeli cie interesuje to mam do sprzedania filtr powietrza wlasnie przejsciowke z gaznika jawoskiego Taki siatkowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Hehe - panowie - bylem pierwszy :-) (tylko na gg)A i ta propozycja byla skierowana do mnie :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 to jest filtr siatkowy poprostu ma jeszcze taka metalowa obejme co by zalozyc na oryginalny gaznik i masz gaznik z filtrem odrazu bez rur.Jak jest 3 chetnych to moze licytacje zrobimy :lol: Jak kupisz nowy gaznik do Jawki (cena 138 zł) to dostaniesz takie cos a moj kumpel chcial kiedys cos takiego kupic i nie maja tego jako na sztuki ,tylko w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Redas - a ile za to chcesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi