blackgodiva Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Hej, Czy ktoś posiada jakieś manuale do tej antycznej maszyny? Albo wie, gdzie można kupić części? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam serdecznie, mam Clymera do Rebelek 250 i Twinstarów od roku 78-2003. Jesli masz jakas innna serwisoweczke na wymiane ktorej nie mam to chetnie sie wymienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy nomad Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam serdecznie, mam Clymera do Rebelek 250 i Twinstarów od roku 78-2003. Jesli masz jakas innna serwisoweczke na wymiane ktorej nie mam to chetnie sie wymienie. przy okazji jakbys miał jakiegoś speca od prędkościomierzy to polecam się. mam problemy z pędnikiem wskazówki w vn 1500 nomad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi