vitekk Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tylko tylu nas jest 'endurowcow' na tym terenie kraju?;( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Bo my nie idziemy na ilosc tylko jakosc :icon_eek: Pytanie poza tematyem: Zna ktos jakas fajna, bliska i plytka rzeczke? he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 To może byśmy sie ustawili jakoś w przyszły weekend? 'zakończyć sezon' :D @Nie znam niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 To może byśmy sie ustawili jakoś w przyszły weekend? 'zakończyć sezon' :biggrin: @Nie znam niestety ;(czlowieku sezon trwa caly rok wiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nic tylko zaloz na moto dobra oponke i czadu nawet zima (ponizej 10 sopni C plastiki sa ja szklo ale da sie rade jezdzic)pozdro :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 NIe wiem jak z pogoda ale mozemy cos zorganizowac jutro kolo 17! Co powiecie na parking nad zalewem? Moj kom 660686846 esowac!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 kolejny łikend jedna ttr na szosówkach sie pisze na zwiedzanie ;] moze i na kostach jak znajde czas ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Zrobimy troche spamu, ale co tam;P To dawaj w piatek do lublina! Ewentualnie mozemy ustalic inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 Mi tam pasuje wszędzie nad zalewem nawet najlepiej , ale jeszcze jeden kolega jest na Hondzie MTX bez tablic i sie boi wyjechać na ulicę , coś trzeba wymyśleć żeby sie poznać i pośmigac w większym gronie :D :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 mi zalew nie zabardzo bo musze cały lublin przejachać ;] a kilku gadzetów mi brakuje w moto ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitekk Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Zawsze można podjechać gdzie indziej :icon_mrgreen: nie ma problemu. A w ten weekend będziesz śmigał ? Jeśli tak, to można sie jakoś ustawić. :icon_rolleyes: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi