Guzik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 witamposzukuje wlasnie czegos takiego do mojej Astry. w necie pelno ogloszen ale nie wiem co faktycznie nie jest zle.co polecilibyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) do mojej astry coś takiegowsadziłem 2 miechy i jeszcze działa :D sam montowałem kable przez te takie wtyczki w drzwiach poprowadziłem Edytowane 25 Września 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed0138 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Witaj!Polecam to http://www.otwieramy.pl/?p=51277Mam juz w astrze ponad pol roku i jestem bardzo zadowolony ZA nieduze pieniadze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 http://www.otwieramy.pl/?p=51277 co to za SHIT ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 do mojej astry coś takiegowsadziłem 2 miechy i jeszcze działa :) sam montowałem kable przez te takie wtyczki w drzwiach poprowadziłemcos takiego wlasnie szukam. wstawiles sobie tam kluczyk do samochodu?tylko ja szukam na 4 drzwi a nie na 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 do podanego wyżej zestawu wystarczy dokupić tylko dwa siłowniki i masz na cztery drzwi A nie lepiej założyć alarm z centralnym zamkiem ? Ja zawsze zakładam z alarmem dużo więcej nie zapłacisz a masz jedno zabezpieczenie więcej. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja zakładałem u taty w passacie podobny centralny zamek, za ok. 120zł i po 2 latach popsuła się centralka rozdzielająca napięcie na siłowniki. Możliwe, że to jakaś bałaha usterka - ale nie zmiania to faktu, że po 2 latach centralka przestała działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Osobiście polecam: http://www.alarmy-gerard.pl/ POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) Witam!Dobra rada -nie kupuj najtańszego chińskiego dziadostwa bo to więcej nerwów niż to warte.Ten z pierwszego linku nie jest taki zły.Na co dzień montuję to:AMT i jest najmniej reklamacji. Edytowane 25 Września 2007 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 cos takiego wlasnie szukam. wstawiles sobie tam kluczyk do samochodu?tylko ja szukam na 4 drzwi a nie na 2 tak, fajny bajer ten kluczyk :icon_rolleyes: zestawy na 4 też są, chyba 8zł droższe ale ja nie chciałem bo głównie sam jeżdżę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 do podanego wyżej zestawu wystarczy dokupić tylko dwa siłowniki i masz na cztery drzwi A nie lepiej założyć alarm z centralnym zamkiem ? Ja zawsze zakładam z alarmem dużo więcej nie zapłacisz a masz jedno zabezpieczenie więcej. POZDROmam juz alarma ile cos takiego ewentualnie kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 mam juz alarma ile cos takiego ewentualnie kosztuje?To jak masz alarm to najprostszym rozwiązaniem będzie dokupić siłowniki i podłączyć pod stary alarm.Nie pamiętam dokładnych kosztów (bodajże za sztukę siłownik ostatnio płaciłem 10zł). Ja przeważnie robie zakupy na wolumenie. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi